📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlatego jak kiedyś lubiłem wyścigi samochodowe oglądać to tylko interesowały mnie WRC techniczna jazda na odcinki po jednym kierowcy w odstępach czasowych.
A nie taki kurwidołek jeden debil zawadza drugiemu zaniżając czas i przeszkadzając w biciu czasu na okrążeniu.
A nie taki kurwidołek jeden debil zawadza drugiemu zaniżając czas i przeszkadzając w biciu czasu na okrążeniu.
Wyprzedzał i nie spodziewał się, ze w tym samym momencie sam jest wyprzedzany, skupił się na tym którego wyprzedzał i nie patrzył w lusterka
Adrian92 napisał/a:
Wyprzedzał i nie spodziewał się, ze w tym samym momencie sam jest wyprzedzany, skupił się na tym którego wyprzedzał i nie patrzył w lusterka
Dokładnie, klasyk w motosporcie, można by na pęczki takich dzwonów znaleźć z wielu serii.
Przecież to jest na podjeździe na Spa tam jak się spierdoli sprawę to traci się docisk i auto jedzie po swojemu. Ja obstawiam że xbow stracił przyczepność. Wielu straciło tam życie włącznie z Hubertsem kierowcą F2 w 2019
Wiedział że przegra wykupił AC i przypierdolił koledze .... chciał przejść do historii i zapisał sie na jej kartach jako ten który rozjebał dwóch lepszych kolegów druga teoria jest taka że wyruchali mu laske na dwa baty i chciał ich zabrać do grobu ze sobą z zemsty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów