"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNie idiotka, tylko albo ustawka pod pizdoki albo jak to USA - wszystko mają z papieru, dykty, i jak nie wkręcisz czegoś cięższego niż 5 kg w profil aluminiowy idący pomiędzy płytami OSB to jebnie ci wszystko na ziemię. Jakby ktoś nie wiedział to jest to przewijak do gówniaków.
A za jakiś czas będzie film nagrany pod pizdoki z wielkim oburzeniem, bo jakiś rodzic przewija dzieciaka na stole w lokalu.
Może właściciel tej speluny lepiej to gówno przymocuje..
Nie polecam, ja się zlałem raz za dużo i teraz o to ciągniesz żywot synek.
Nie polecam, ja się zlałem raz za dużo i teraz o to ciągniesz żywot synek.
Ale hajsy i profity to jednak się dostaje, a tak poza tym - jebać śmierdzące bachory.Nie wiem na ile w tym prawdy, ale koleżka z pracy dostał rzekomo 8k zwrotu podatku, bo ma kilka bachorów.
Ale hajsy i profity to jednak się dostaje, a tak poza tym - jebać śmierdzące bachory.Nie wiem na ile w tym prawdy, ale koleżka z pracy dostał rzekomo 8k zwrotu podatku, bo ma kilka bachorów.
Coś w tym może prawdy być...
Bezdzietni mają gorzej, trzeba przyrost ludności zwiększyć najwidoczniej.
Hehehehe
W sumie to chyba dobrze, że idiotka go rozjebała, bo znając wagę kaszojadów z USA to by i tak się zjebało na podłogę razem z prosiakiem, którego jakaś Karen by przyszła przewinąć...
Może właściciel tej speluny lepiej to gówno przymocuje..
Racja,
Wchodzi typowa małpia przedstawicielka Homo Ledwo Sapiens, 300-kilowa Latisha z 12cm pazurami i w peruce. Chce przewinąć swojego 30kg noworodka (małpka ma dopiero miesiąc i już nie zna ojca), przewijarka jebudu, młode w ryk, Latisha w jeszcze większy ryk, rasizm, biała supremacja, BLM, itd. Reporterzy, telewizja. Masa nudzących się na socjalu pawianów stwierdza, że to dobry powód by zrobić prywatną dystrybucją dóbr z kilkust sklepów (księgarnie są bezpieczne). Na koniec Ben Affleck przeprasza, że jest biały, klęka a za nim połowa amaryki. I wszyscy zapomnieli, łącznie z Latishą o obsranym 30kg murzyniątku, leżącym ciągle na złamanym przewijaku. I nic dziwnego, pawiany się nakradły, TV zrobiła "ważny społecznie" reportaż a Latisha do końca nie wiedziała czy coś urodziła czy się tylko zesrała. W końcu jedno i drugie czarne i śmierdzi i waży tyle samo
Racja,
Wchodzi typowa małpia przedstawicielka Homo Ledwo Sapiens, 300-kilowa Latisha z 12cm pazurami i w peruce. Chce przewinąć swojego 30kg noworodka (małpka ma dopiero miesiąc i już nie zna ojca), przewijarka jebudu, młode w ryk, Latisha w jeszcze większy ryk, rasizm, biała supremacja, BLM, itd. Reporterzy, telewizja. Masa nudzących się na socjalu pawianów stwierdza, że to dobry powód by zrobić prywatną dystrybucją dóbr z kilkust sklepów (księgarnie są bezpieczne). Na koniec Ben Affleck przeprasza, że jest biały, klęka a za nim połowa amaryki. I wszyscy zapomnieli, łącznie z Latishą o obsranym 30kg murzyniątku, leżącym ciągle na złamanym przewijaku. I nic dziwnego, pawiany się nakradły, TV zrobiła "ważny społecznie" reportaż a Latisha do końca nie wiedziała czy coś urodziła czy się tylko zesrała. W końcu jedno i drugie czarne i śmierdzi i waży tyle samo
Cool story, bro. Masz fantazję synek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów