Idiotka w Hondzie, tak zaparkowała że zablokowała przejazd tramwajowi.. Gdy wróciła dostała opierdol od ludzi i w ryj od jakieś starszej babki Akcja dzieje się u naszych wschodnich sąsiadów czyli Ukraina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylu ich tam jest, zamiast auto przesunac to stoja i sie gapia ...
Na tym filmie z Pocztexem, widać że Straż Miejska nie potrafi nic tylko blokady zakładać... grzebią przy tej klamce zamiast zadzwonić do centrali podać nr rejestracyjny i Pocztex by im podał kontakt do kierowcy...
michalbtm napisał/a:
jakim trzeba byc desperatem zeby nagrywac youtube ?
No tak bo lepiej pobierać na dysk 17 minutowy film zajmujący ponad 300MB i potem jeszcze go ciąć i składać niż odpalić osobny program, nagrać fragment obrazu i mieć gotowy plik do uploadu.
Motorniczy w takiej sytuacji powinien mieć prawo jechać dalej, przód trawmaju powinien być odpowiednio wmocniony jeśli to konieczne, pseudo kierowcę na ponowny egzamin
Tucznik z boksowany
typowa nowobogacka kurew, jeszcze niedawno furmanka po swi jezdzila a teraz "terenowa" honda to i parkuje gdzie popadnie bo ona to prawie caryca i wszystko jej wolno. jak MudPie PISal motorniczy powinien miec prawo taranowania a koszta lakierowania calego tramwaju powinna pokryc tlusta kurew z hondy, nie z ubezpieczenia tylko z wlasnej kasy
no i bardzo dobrze, należało się głupiej, tłustej, garbatej kurwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów