Szalona reakcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie, gościu jest trollem i to zajebistym! Nawet Sherlock Wojewódzki tego nie skminił, a podobno taki z niego wujek cięta riposta.
Jak mnie wkurwiają filmiki ze spojlerem w tytule :/
Mogłeś jeszcze napisać w opisie '' Wariował że się dostał a się nie dostał''
Mogłeś jeszcze napisać w opisie '' Wariował że się dostał a się nie dostał''
eee...... mam nadzieje ze wiecie ze tego typu programy sa ustawiane ....
Ten filmik jest metaforą dla mnie do tego co mówi premier gdy przyjeżdża z Brukseli
Kurwa, jestem prawdziwym sadystą. Ponad rok zarejestrowany na sadolu a dopiero przed chwilą olśniło mnie że mogę pisać komenty, choć nie raz miałem ochotę !!! Pierwsze piwko na sadolu dla Pana nade mną.
I na dzień dobry CHUJ w DUPĘ WSZYSTKIM 8)
I na dzień dobry CHUJ w DUPĘ WSZYSTKIM 8)
lobo60 napisał/a:
podejrzewam, że to było ustawione...
Pewnie tak - kilku kolegów zapewne studentów opierdalaczy w widzie alkoholowym wpadło na pomysł "zróbmy sobie jaja z TVN'u". Macierewicza tutaj nie potrzeba.
@ROMANO1
Ale jesteś szczodry. Pierwszy koment, a ty zaraz od przyjemności zaczynasz
Ale jesteś szczodry. Pierwszy koment, a ty zaraz od przyjemności zaczynasz
siwielec29 napisał/a:
na dwunastu rudych trzynastu jest falszywych
filmik potwierdza moja teze
A cała piętnastka to pedały
Połowa rudych to pedały ... A druga połowa to ich partnerzy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów