Szalona reakcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
na dwunastu rudych trzynastu jest falszywych
filmik potwierdza moja teze
filmik potwierdza moja teze
Wystrzelił niczym Rudy 102, a żury jak się przestraszyli... 5 lat w Guantánamo za zniewagę majestatu
pan bóg stworzył rudego by uważać na niego
Nigdy nie należy wierzyć łysemu i rudemu.
Rudy wiadomo zdradliwy, a łysy mógł być kiedyś rudy.
Rudy wiadomo zdradliwy, a łysy mógł być kiedyś rudy.
Pacjent pachnie mi jedynakiem. Kopanym w dupsko przez pół osiedla za to że jest rudy Jakby powiedział, że się nie dostał, to kumple by mu tą rudość wypomnieli i ot rozwiązanie zagadki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów