Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepsze cymbalisko z 11stki. Nowe stawy w kolanach odblokowane...
Dobra kumpilacja. Brakuje tylko zjeba, który ostatnio zginął łamiąc kręgosłup podczas robienia przysiadu ze sztangą ponad 200kg
Najlepsze cymbalisko z 11stki. Nowe stawy w kolanach odblokowane...
No to jest srogie w chuj
Za szybko nie widać tych "srogich" kontuzji
Nie no, wyłamane kolana, wklęśnięte klaty, aż po same płuca, upadek sztang na kark, kolana, szyję, to przecież dla Ciebie chleb powszedni.
Jesteś poprostu za twardy na ten portal, dlatego usuń konto i nie oglądaj takich softów już nigdy więcej.
Miło było poznać
No to jest srogie w chuj
Nie no, wyłamane kolana, wklęśnięte klaty, aż po same płuca, upadek sztang na kark, kolana, szyję, to przecież dla Ciebie chleb powszedni.
Jesteś poprostu za twardy na ten portal, dlatego usuń konto i nie oglądaj takich softów już nigdy więcej.
Miło było poznać
Brakuje krwi, cycu.
Krwi.
Nikt mi nie wmówi, że sport to zdrowie.
Brakuje tylko zjeba, który ostatnio zginął łamiąc kręgosłup podczas robienia przysiadu ze sztangą ponad 200kg ...
Masz linka do filmiku, albo chociaż do jakiegoś newsa? Bo mnie zainteresowałoś (płeć nieokreślona, bo kiedyś pisałoś jako kobieta, potem jako facet )
Masz linka do filmiku, albo chociaż do jakiegoś newsa? Bo mnie zainteresowałoś (płeć nieokreślona, bo kiedyś pisałoś jako kobieta, potem jako facet )
O tego typa chodzi?
Jak ćwiczyłem i brałem różne suple, to ledwo żyłem. Teraz codziennie walę wódę i po badaniach mam idealne wyniki. Sam się zdziwiłem,... ale każdy organizm jest inny.
Nikt mi nie wmówi, że sport to zdrowie.
Już nie pierdol. To indywidualne. Po latach mogę stwierdzić że cardio 2x w tygodniu robi robotę. Ale mina młodziaków jak bierze się sporo na ławeczce- bezcenna
Mnie to nie grozi, wolę obżerać się niezdrowym żarciem i leżeć przed telewizorem/komputerem. Prędzej czy później i tak wszyscy zdechniemy a skoro i tak wszyscy idziemy do piachu to przynajmniej umrę szczęśliwy robiąc to co kocham czyli błogie opierdala nie się
Żeby się nie okazało, że będziesz żył 80 lat, z tego 60 jako połamany grubas z zerowym komfortem funkcjonowania
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów