📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nowynick napisał/a:
Rozwiązanie czego? "Problemu żydowskiego"?
Przednia zabawa dla przedszkolaka. Trochę musztry jeszcze nikomu nie zaszkodziło.... no prawie.
nowynick napisał/a:
Rozwiązanie czego? "Problemu żydowskiego"?
Problemu gniewu...
Tak byś chciał problem żydowski rozwiązać? A który niby?
Co prawda, bogaci żydzi z Ameryki, właśnie tak rozwiązali przy pomocy Niemiec, problem biednych żydów ze wschodu idących i kolaborujących z bolszewią.
Ale teraz, gdy jednak na nowo się pokochali, a i USrael mają za sobą, taka opcja nie wchodzi w grę.
Zresztą Masowe Mordy to nie po Bożemu i nie w zgodzie z cywilizacją Łacińską, a przynajmniej nie z naszą jej odmianą.
Tak robią właśnie judeobolszewicy, czy ludzie tego zakompleksionego półGoja Hitlera, no i tym podobne kreatury.
Ogólnie polecam moderatorów, wrzuciłem to samo gówno kilka miesięcy temu i z automatu zostałem wyjebany do sucharów a ten dostaje się na główną... Pomijam fakt że NIEKTÓRZY moderatorzy znaleźli internet w Laysach.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Ja pierdole ten debil znów o żydach... janlew znajdź sobie w końcu kobietę i przestań pierdolić głupoty...
janlew napisał/a:
Problemu gniewu...
Tak byś chciał problem żydowski rozwiązać? A który niby?
"problem żydowski" to jak dobrze wiesz typowy niemiecki volkizm. Napisałeś o rozwiązywaniu problemów... Oni nie mają normalnych pomysłów na rozwiązanie "problemów". Te jebane przygłupy (niemcy) chyba na nic mądrzejszego od wymordowania innych nacji wpaść nie potrafią...
dewastacjusz napisał/a:
Ja pierdole ten debil znów o żydach... janlew znajdź sobie w końcu kobietę i przestań pierdolić głupoty...
Ja pierdole ten debil nawet nie zauważył że temat żydów, podjął nowynick
Zresztą na filmiku są zdaje się naziści, to ciekawe o czym lewactwo chciałoby rozmawiać. O tym jak wspaniałym prezydentem Słupska jest Biedroń, czy o macicy Grodźkiego?
janlew napisał/a:
Ja pierdole ten debil nawet nie zauważył że temat żydów, podjął nowynick
Zresztą na filmiku są zdaje się naziści, to ciekawe o czym lewactwo chciałoby rozmawiać. O tym jak wspaniałym prezydentem Słupska jest Biedroń, czy o macicy Grodźkiego?
Naprawdę oceniasz ludzi w sposób, narodowiec/lewak? Nic pomiędzy tymi skrajnościami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów