📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hmmm, wiecie dlaczego WW2 była lepsza? Bo chodziło o ideały, nie o jebaną kasę.
nie wiem w jaki sposób autor utożsamia M60 z II wojną światową ale raczej jest w błędzie
pierwsze skojarzenie M60 i za żadną cholerę nie widzę tu podobieństwa do MG 42 zresztą to tylko rysunki z dupy a III wojny na razie nie ma chyba wyczerpałem możliwości dopierdolenia się
SalvaCzoko napisał/a:
No to wymień mi te "ideały".
Pochwal się wiedzą jaką posiadasz, skoro takie bzdety wypisujesz...
Właściwa wersja
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Za dużo szczeniaku grasz w wojenne strzelanki, że takie durnoty pierdolisz. Palnij ty się w łeb - każda wojna to takie samo gówno.
Cytat:
Iedały? pojebało? Niemcy musiały zacząć wojnę, bo były bankrutem. Gdyby nie wojna, to hitler musiałby w 1940 ogłosić bankructwo.Hmmm, wiecie dlaczego WW2 była lepsza? Bo chodziło o ideały, nie o j***ną kasę.
SalvaCzoko napisał/a:
A cały hajs nazistów po wygranie wojnie miał iść na wycieczki po obozach na Hitlerjugend
Weź se koło i pierdolnij się w czoło.
A następnie poczytaj kto pośrednio i bezpośrednio sponsorował nazistów podczas wojny. M.in była to osoba, której potomkowie bezpośrednio rządzili później Ameryką. Oprócz tego przewinął się jeszcze koncern należący do oficjalnie największego filantropa w dziejach. Koncern będący bezpośrednim partnerem handlowym producenta Zyklon B, koncern dzięki któremu tak długo nikt palcem nie tykał Oświęcimia bo niedaleko obozu był tam jego zakład przemysłowy. I jeszcze trochę innych fajnych firm znanych dziś jako szanowane korporacje o zasięgu globalnym miało podczas wojny swoje interesy w Vaterlandzie.
"Nie wydawajmy na armię bo to szkoda pieniędzy". Jaką armię mamy taką mamy ale tylko dzięki temu, że ona jest to JESZCZE JE Putin nie przyjechał chronić tutaj swoich obywateli a po ulicach nie wałęsa się 200 tysięczna armia samoobrony mniejszości rosyjskiej.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
"Nie wydawajmy na armię bo to szkoda pieniędzy". Jaką armię mamy taką mamy ale tylko dzięki temu, że ona jest to JESZCZE JE Putin nie przyjechał chronić tutaj swoich obywateli a po ulicach nie wałęsa się 200 tysięczna armia samoobrony mniejszości rosyjskiej.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów