📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W Etiopii za 5$ można wykupić żarcie z całego kraju.
Przykre jest, że tam gdzie nie ma pierdolonych ograniczeń na produkcje ceny są dużo mniejsze. Ba - jakościowo też wcale źle nie wypada.
Pozdrawiamy naszych kochanych europarlamentarzystów, którzy dzielnie walczą o dobrobyt krów i kur, by mleko i jajka nie były masowo produkowane w oborach i kurzych taśmociągach.
Pozdrawiamy naszych kochanych europarlamentarzystów, którzy dzielnie walczą o dobrobyt krów i kur, by mleko i jajka nie były masowo produkowane w oborach i kurzych taśmociągach.
w polsce tanio
Bzdura. Jakiś czas temu byłem w Szwecji i ceny w "maku" są praktycznie takie same jak tutaj.
Serdelek napisał/a:
5 dolców=jakies 15 zł-u nas nawet sie za to nie da najebać
2 Amareny i nery przetrzepane, jeszcze Ci 7 zł na żarcie zostanie.
Nie wiem czy to prawda , ale podobno w Indiach za 1000-1500 zł można przeżyć pół roku
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Pozdro:)
Kto kupuje 1g. przecież to się totalnie nie opłaca.
Najlepsza opcja to zarobić w kraju, gdzie płacą porządnie. A potem za odłożone pieniądze zamieszkać w jakimś kraju trzeciego świata, gdzie będziesz bogaczem za to i przeżyjesz wiele lat nie ruszając nawet palcem.
Czyli jak przykładowo emeryci z Niemiec co osiedlają się na Mazurach.
Czyli jak przykładowo emeryci z Niemiec co osiedlają się na Mazurach.
Serdelek napisał/a:
nie? lecisz na bazarek 0.7 medoffa, sam obalasz i gotowe.Co do filmiku, no i co że taniej, dla przykładu piwo niemieckie jest tańsze, dlaczego? bo to szczyny! jakość!!!5 dolców=jakies 15 zł-u nas nawet sie za to nie da najebać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów