18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Marshal 2013-04-22, 19:20
warto dodac ze 1 lbs to 0.45kg
Zgłoś
black88 2013-04-22, 19:30 11
wychodzi na to że w Etiopii jest zajebiście...
Zgłoś
p................0 2013-04-22, 19:42 1
W Etiopii za 5$ można wykupić żarcie z całego kraju.
Zgłoś
Svetlan 2013-04-22, 19:49
Przykre jest, że tam gdzie nie ma pierdolonych ograniczeń na produkcje ceny są dużo mniejsze. Ba - jakościowo też wcale źle nie wypada.

Pozdrawiamy naszych kochanych europarlamentarzystów, którzy dzielnie walczą o dobrobyt krów i kur, by mleko i jajka nie były masowo produkowane w oborach i kurzych taśmociągach.
Zgłoś
maniok84 2013-04-22, 20:30 7
A po ile w Etiopii są Big Maci??
Zgłoś
Rottensparrow 2013-04-22, 21:39
w polsce tanio
Zgłoś
ziehzeit 2013-04-22, 21:54
co to za bicik?
Zgłoś
yeloneck 2013-04-22, 22:05
Bzdura. Jakiś czas temu byłem w Szwecji i ceny w "maku" są praktycznie takie same jak tutaj.
Zgłoś
westcoast 2013-04-22, 22:21 1
Serdelek napisał/a:

5 dolców=jakies 15 zł-u nas nawet sie za to nie da najebać

2 Amareny i nery przetrzepane, jeszcze Ci 7 zł na żarcie zostanie.
Zgłoś
Achajos 2013-04-22, 22:32
To jedziemy pić do Chin, tak?
Zgłoś
Riva 2013-04-22, 23:14
Nie wiem czy to prawda , ale podobno w Indiach za 1000-1500 zł można przeżyć pół roku

Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Zgłoś
MudPie 2013-04-23, 0:06
Blade ziele napisał/a:

ZIOŁO 1 GRAM WAŻONY od 8 e do 14 nawet ja i tak kupowałem za 10 przeważnie a teraz nie palę bo raz, że znacznie chujowsze niż Nasze a dwa, że chujowsze niż Nasze:P
Pozdro:)

Kto kupuje 1g. przecież to się totalnie nie opłaca.
Zgłoś
Dobrutro 2013-04-23, 2:02
Najlepsza opcja to zarobić w kraju, gdzie płacą porządnie. A potem za odłożone pieniądze zamieszkać w jakimś kraju trzeciego świata, gdzie będziesz bogaczem za to i przeżyjesz wiele lat nie ruszając nawet palcem.

Czyli jak przykładowo emeryci z Niemiec co osiedlają się na Mazurach.
Zgłoś
zyzyryxy 2013-04-23, 10:56
w usa nie da się kupić piwa za 5$, bo tam tylko szczochy są
Zgłoś
wisniowylk 2013-04-23, 11:57
Serdelek napisał/a:

5 dolców=jakies 15 zł-u nas nawet sie za to nie da najebać

nie? lecisz na bazarek 0.7 medoffa, sam obalasz i gotowe.Co do filmiku, no i co że taniej, dla przykładu piwo niemieckie jest tańsze, dlaczego? bo to szczyny! jakość!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów