📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast tego mamy basen na stadionie, idealne drogi i wiele firm, w których możemy pracować...
Ty chyba nigdy nie byłeś poza Polską...
Jade do Chin!
Też chce do Chin, lubię ryż placki ziemniaczane i piwo
Dodatkowo perspektywa ciasnych skośnookich filigranowych kobiet z penisami przemawia za tym krajem
Dodatkowo perspektywa ciasnych skośnookich filigranowych kobiet z penisami przemawia za tym krajem
Mieszkam w Holandii i tutaj w pizdu (większość) produktów zaczyna się od 1e. Ustosunkuje się do tego filmu:
- Banany - od 1 euro do ponad 2 za 1 kg
- kawa (cappucino, innej nie pijam to nie wiem ale drożej) - ponad 2,20 e
- Big mac - jakieś 2 e z czymś. Nie pomylę się jak powiem blisko 3e. Zwykłe Hamburgery(bułka, mięso, ketchup) od 1 do 1,50 chyba. Ale taka bułka zwana DONER - kebab w bułce minimum 2,50 e
- ryżu nie jem za wiele to się nie wypowiadam.
- jajka - za 6 sztuk ponad 1 e
- mięso czy to mielone czy też drobiowe (filety) minimum 4 e
- browar i tak tu wszyscy jakiś tani kupują to nie wiem.
ZIOŁO 1 GRAM WAŻONY od 8 e do 14 nawet ja i tak kupowałem za 10 przeważnie a teraz nie palę bo raz, że znacznie chujowsze niż Nasze a dwa, że chujowsze niż Nasze:P
Pozdro:)
- Banany - od 1 euro do ponad 2 za 1 kg
- kawa (cappucino, innej nie pijam to nie wiem ale drożej) - ponad 2,20 e
- Big mac - jakieś 2 e z czymś. Nie pomylę się jak powiem blisko 3e. Zwykłe Hamburgery(bułka, mięso, ketchup) od 1 do 1,50 chyba. Ale taka bułka zwana DONER - kebab w bułce minimum 2,50 e
- ryżu nie jem za wiele to się nie wypowiadam.
- jajka - za 6 sztuk ponad 1 e
- mięso czy to mielone czy też drobiowe (filety) minimum 4 e
- browar i tak tu wszyscy jakiś tani kupują to nie wiem.
ZIOŁO 1 GRAM WAŻONY od 8 e do 14 nawet ja i tak kupowałem za 10 przeważnie a teraz nie palę bo raz, że znacznie chujowsze niż Nasze a dwa, że chujowsze niż Nasze:P
Pozdro:)
Big Mac jedzeniem! Dalej nie oglądałem.
w stosunku do zarobków inaczej to wygląda, wiadomo że na zachodzie europy zarabia się dobrze więc życie jest droższe.. w USA też ma się dobrą pensję, w Azji bida, więc czemu się dziwić że jest tam taniej niż u nas? tam musielibyście zapierdalać na takiego big maca cały dzień, a w UK czy USA kilkanaście minut..
No dobra, znamy ceny tych produktów na świecie. Teraz, do pełni obiektywnego obrazu powinni podać czas, który musisz spędzić w pracy, żeby te 5 dolców zarobić. Co z tego, że w Afganistanie kupię za tę kwotę 5 razy więcej ryżu niż w UK? Problem tkwi w tym, ze na 5 dolców w Afganistanie bedę musiał pracować np. cały dzień, a w UK kilkanaście minut.
Ja wam dam tak piwo traktować
Lol żeby takie porównanie miało jakikolwiek sens, to trzeba by zrobić porównanie na zasadzie ile można kupić jedzenia za minimalną krajową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów