18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Ile potrafisz znieść?
Ch3st3r • 2015-12-10, 23:24
Siema, dzisiaj natrafiłem na dość ciekawą stronę którą chciałem się z wami podzielić drodzy sadole.
Szukając wrażeń, natrafiłem całkiem przypadkiem na www.runthegauntlet.org

Czym jest owa strona? Strona ta, została stworzona z myślą by sprawdzić poziom skurwienia i znieczulicy osób takich jak my.
Jej celem jest przechodzenie z poziomu na poziom, poprzez oglądanie coraz to bardziej popierdolonych filmików(inaczej nie przejdziesz na kolejny poziom, chyba że jesteś cipa i włączysz w tle jak ja, pisząc ten artykuł).. zaczynając od łagodnych klipów ze złamaniem kości, poprzez dźganie nożem w biały dzień byłej ex nożem na ulicy czy wyciągając larwy z oka twojej babci. Polecam dla osób którzy lubią oglądać torturowanie zwierząt czy obcinanie głowy małymi nożykami przez meksykański kartel.

Od poziomu 15 zaczyna się lekka rzeź, ja doszedłem w trakcie pisania tego do poziomu 20.
Powodzenia skurwiele

[ Komentarz dodany przez: LegendarnyZiom: 2015-12-10, 23:40 ]
Poprawione.
Zgłoś
xobicr 2015-12-11, 1:39
20 lvl, topielec najlepszy, ale przy 17 byłem blisko pawia. :/

Zostanę królem sucharów!*

*Chwilowo zawieszone, brak pomysłów na zajebiste suchary...
Zgłoś
stefciok 2015-12-11, 1:41
zepsuł mi się filmik na 19 lvl. Szkoda bo chyba się dopiero rozkręcało.
Zgłoś
K................t 2015-12-11, 1:49 3
Większość słaba, chociaż przy 17 zacząłem czuć jak żołądek podchodzi mi do gardła.
Zgłoś
Dragonov 2015-12-11, 1:50 1
8 całkiem mocne, ale 9 to jakaś komedia. Żółw rozrywa szczury? No i 14 i 17 mało się nie zrzygałem.
Zgłoś
The_Generat 2015-12-11, 1:53
stare te filmy, jak ktoś oglądał wszystkie części "oblicza śmierci" to fajniejsze kawałki tam są pokazane
Zgłoś
fanato 2015-12-11, 1:59
kurwa, level 5, jak facet dźga kogoś nożem - dookoła kilka osób i chuja, nic nie robią <facepalm>
Zgłoś
GhostRider32 2015-12-11, 2:07
Jakość tych filmików jest taka, że nie widać na nich nic

C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Zgłoś
Dragonov 2015-12-11, 2:08 1
Uwaga, spoiler
20, czyli ostatnie, było po prostu bardzo smutne, te gnojki dręczyły tego człowieka, zamiast go dobić. Wydaje mi się, że to byli maniacy z Dniepropetrowska, ale nie jestem pewien.
Tu macie wszystkie filmiki runthegauntlet.org/browse
Zgłoś
stery_srh 2015-12-11, 2:17 1
Dupy nie urywa.

Smak '80 lat...
Zgłoś
Kalmanawardze 2015-12-11, 2:21 2
@up
Tak, to ukraińcy z Dniepropetrowska. Oni to mają we krwi.
Zgłoś
gali2401 2015-12-11, 2:28 1
Co za debil z gościa w 14 filmiku... Niepoprawnie wiertło zamontował
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-12-11, 3:03 6
Kurwa jebana mać... Sadol powrócił !!!

Ale wezcie teraz dajcie jakies śmieszne kotki, albo suche kawały bo kurwa obejżałem do 20lvl i czuje sie jak psychopata....
Zgłoś
DrAres 2015-12-11, 3:06
Kurwa, przy 12 i 17 zaciskałem zęby.
Zgłoś
Catar 2015-12-11, 5:53
O kurwa, te 17....
Zgłoś
Wykalaczek 2015-12-11, 9:35
Najmocniejsze to dla mnie to dziecko na szynach pod jadacym pociagiem reszta chujowa. Jakies tam przewiercanie chuja czy debilne skoki to juz nie robia na mnie wrazenia, bo nawet mi nie szkoda tych debili.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów