📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa mają go na ziemi, rzuca się dalej nie rozumiem... Czemu procedurą nie jest wyciągnięcie broni z ostrą amunicją przez stojącego obok policjanta, wycelowanie w to (w tym przypadku czarne) gówno i krótka piłka, albo się uspokajasz albo Cię uspokajają na stałe .
Dobrze ze maja pomaranczowe rekawiczki, lepiej widac jak mu buly sprzedja
Gdyby nie tłum gapiów to wystarczyło by 2 policjantów którzy po prostu by mu najebali parę strzałów na ryja i go przydusili a tatko uderzyć nie mogą i co najwyżej mogą trzymać
Może podjadł trochę kraku przed akcja
I czarnuch z za kamery jeszcze się śmieje, że tylu na jednego i to wstyd. Jego współplemieńcy zawsze atakują stadnie, zwłaszcza ogłuszonego z partyzanta.
I każdy ciągnie w swoją strone
John-Flopp napisał/a:
Kurwa mają go na ziemi, rzuca się dalej nie rozumiem... Czemu procedurą nie jest wyciągnięcie broni z ostrą amunicją przez stojącego obok policjanta, wycelowanie w to (w tym przypadku czarne) gówno i krótka piłka, albo się uspokajasz albo Cię uspokajają na stałe .
Dla tego że znowu byłby dym że biednego niewinnego murzynka spacyfikowali .
Te Lewackie podejście mnie już wykurza, niech dalej dają socjale bronią patologię, TEN ŚWIAT JUŻ ZSZEDŁ NA DNO.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów