We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Pójde do niego, postawie piwo i spytam co trzeba zrobić by tak się dobrze bawić.
A potem, po przebudzeniu wymiętosił swoja stuleję?
ja to bym postrzelał ale jenzorem w te prześliczne dupeczki
Widzisz, stulejarze zamiast myśleć o ruchaniu, myślą o lizaniu. Nie wiem skąd się to u was bierze, może podświadomy strach przed wyśmianiem stulejki, albo strach przed tym, że 2min w tę i nazad nie wystarczy żeby jej dogodzić. Naprawdę nie wiem.
Inny zerżnie, ty wyliżesz ze smakiem.
PS. Stulejki można się pozbyć chirurgicznie. Znajdź sobie dobrego fachowca.
Widzisz, stulejarze zamiast myśleć o ruchaniu, myślą o lizaniu. Nie wiem skąd się to u was bierze, może podświadomy strach przed wyśmianiem stulejki, albo strach przed tym, że 2min w tę i nazad nie wystarczy żeby jej dogodzić. Naprawdę nie wiem.
Inny zerżnie, ty wyliżesz ze smakiem.
PS. Stulejki można się pozbyć chirurgicznie. Znajdź sobie dobrego fachowca.
Znałem jedna laske która dochodziła tylko od samych ruchów frekcyjnych. Była nimfomanka...
Mało która kobieta kończy od samego wpychania fujary.
Za to większość kobiet lubi minete, palcówke i miętoszenie guziczka ręka. Od tego kończą.
Jakbyś ruchał to byś to wiedział. Także on lizac cipe jest lepszym kochankiem od ciebie bo zna damskie potrzeby.
Tylko erotomani gawędziarze uważają że baba dochodzi jak chłop rznie ja jak koń. Praktycy wiedzą że to bzdury.
Może udaje
Znałem jedna laske która dochodziła tylko od samych ruchów frekcyjnych. Była nimfomanka...
Mało która kobieta kończy od samego wpychania fujary.
Za to większość kobiet lubi minete, palcówke i miętoszenie guziczka ręka. Od tego kończą.
Jakbyś ruchał to byś to wiedział. Także on lizac cipe jest lepszym kochankiem od ciebie bo zna damskie potrzeby.
Tylko erotomani gawędziarze uważają że baba dochodzi jak chłop rznie ja jak koń. Praktycy wiedzą że to bzdury.
musisz mieć naprawdę małego chuja
Znałem jedna laske która dochodziła tylko od samych ruchów frekcyjnych..
Od czego? Znafco, najpierw sprawdź o czym marzysz, potem dopiero się kompromituj.
Pozniej zdziwko że przyłapał żonę jak ja dupcyl sąsiad.
Ciekawe czy któryś z was stulejarzy wie jak sprawdzić czy laska udaje czy nie?
Stuleje myślą że nie.
Jest sposób.
Włożyć jej palec w dupę. Jak będzie czuć pulsowanie i skurcze dupki to właśnie ma orgazm. Jak nie to sorry przyjacielu... Całe życie żyłeś w kłamstwie.
musisz mieć naprawdę małego chuja
No właśnie po tym poznać stulejarza konobijce mysli ze im większy chuj tym większa radość dla kobiety.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów