Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Krótkie wprowadzenie:
Budowa mostu rozpoczęła się w styczniu 1933r. i trwała do 1937r.(uroczyste otwarcie odbyło się 27 maja). Koszt budowy wyniósł ponad 35 milionów dolarów, w tym 2 miliony dolarów za projekt. Długość mostu „Golden Gate” wynosi ponad 2,7 kilometra, szerokość 27,4 metra, wysokość w najwyższym punkcie 227,2 metra.

Rok 1902, cieśnina Golden Gate

1936r.

Obecnie

Więcej fotografii w komentarzach.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mr.Drwalu 2014-03-04, 17:57
Dawaj

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
zły_jodyn 2014-03-04, 18:12
1902r.

1934r.

1935r.

1936r.

1937r.

1940r.

1946r.

1952r.

1958r.

1984r.

2002r.

2007r.

2010r.

2011r.

2012r.

Zgłoś
en-em 2014-03-04, 19:55 1
dodaj jeszcze że do tej pory blisko 1300 osób popełniło tam samobójstwo..

Zgłoś
tr3mm0r 2014-03-04, 21:59
Jedno co trzeba Hamburgerom oddac to poczucie patriotyzmu (zdjecie nr6). U nas w Polsce ":nosiciele rurek" spierdalaja z kraju gdy sytuacja nieciekawa. Zolnierze 2 wojny sie w grobach przewracaja nad tym.
Zgłoś
o................n 2014-03-05, 2:35 1
@tr3mm0r ale że ten ichni "patryjotyzm" to jest u nich tresowany od małego jak u małp to ty wiedz. Cała ich edukacja jest nastawiona na to, żeby nauczyć ich rysować kontury USA z pamięci, ale już policzyć 7x8 to potrzebują kalkulatorów -_-

Gówniarzeria codziennie wciąga tą swoją flagę na maszt i śpiewa nawet przed meczem baseballa te swoje hymny. "Pledge of Alliegence" (ślubowanie wierności FLADZE) to pierwsze czego dzieci się uczą na pamięć, a na historii wciska im się chłam pokroju "Czereśni Waszyngtona" (waszyngton jak był mały to rozpierdolił czereśnię staremu i jak wkurwiony ojciec z ryjem wyskoczył "kto to zrobił" to waszyngton się przyznał i nie został ukarany bo nie okłamał), czy "Lincoln przyjaciel zwierząt" (Lincoln łaził po ogrodzie Białego domu i zobaczył, że z gniazda wypadł ptaszek więc go włożył z powrotem do gniazda i powiedział, że nie pozwoli żeby dzieci były oddzielone od matek - swoją drogą obecnie ornitolodzy mówią, że nie wolno dotykać pisklaków i matka sama się bez problemu nimi zajmie...). Ogólnie wciska im się taki kit, że ci ichni prezydenci skurwysyny nigdy nie oszukiwali, a bitwa pod Gettysburgiem była NAJWAŻNIEJSZĄ bitwą w dziejach. Super kurwa, jeśli mamy mieć takich patriotów-matołów z wiedzą wymyśloną przez bandę historyków-mitomanów to już wolę rurkowców!
Zgłoś
zły_jodyn 2014-03-05, 11:00 1
@up, mógłbyś pisać swoje pierdoły gdzie indziej?
Zgłoś
RockyWood 2014-03-05, 12:43
hm ciekawe ile ogłaszali przetargów i ile firm zbankrutowało podczas wykonywania projektu i ile afer ciągnie się do dzisiaj bez postawienia komukolwiek zarzutów.. aaaa no przecież to nie Polska - "zapomniałem"

swoją drogą... absolutnie nie wyobrażam sobie budowli w tej skali w naszym kraju bez w/w sensacji.
Zgłoś
Compatriot 2014-03-05, 16:05 3
Najbardziej w pamięci utkwiło mi to ujęcie

Zgłoś
o................n 2014-03-05, 20:21
zły_jodyn, nie twoje prywatne forum pajacu. Skoro się ze mną nie zgadzasz to wypunktuj gdzie się mylę, inaczej nawet nie trudź się pisaniem kolejnego bezwartościowego posta
Zgłoś
zły_jodyn 2014-03-06, 0:34 1
@up, wiadomość na Twoim poziomie, "czerwony pajacu".
Zgłoś
Momonti 2014-03-06, 1:32
To ma być kurwa artykuł? Paczka zdjęć po wpisaniu nazwy mostu w wyszukiwarce i tyle. Można było chociaż podać przeliczoną na dzisiejszą wartość tej inwestycji z poprzedniego wieku. Chuj w taki chłam.
Zgłoś
zły_jodyn 2014-03-06, 1:40
@up, gdybyś uważnie przeczytał tytuł, wiedziałbyś czego się spodziewać. Jednak skoro jesteś tak zawiedzione to może stworzysz swój, bardziej ciekawy temat o tej tematyce(albo jakiejkolwiek)
Zgłoś
o................n 2014-03-06, 3:36
zły_jodyn, uwaga, zdesperowany gimbo wykryty. Niezwykle elokwentna wypowiedź, widzę, że zaprezentowałeś w niej szczyt swoich możliwości intelektualnych Tak miałką osobę w sumie rzadko się tu spotyka...

Swoją drogą Momonti dobrze prawi, że to jakieś gówno, a nie artykuł. I wyprzedzając twoje "zrób coś sam" - zrobiłem: sadistic.pl/katastrofa-czelabinska-katastrofa-kysztymska-vt201128.htm?... (pragnę podkreślić, że to jeden z najbardziej docenionych artykułów, który był wrzucony na starcie w Historyczne, czyli już po "reformie" kiedy to pojawił się nowy dział i wszystkie tematy o husarii zostały przeniesione z głównej, oraz nie był wrzucony dla piw na główną i potem przeniesiony do dokumentalnych przez moda)
Zgłoś
zły_jodyn 2014-03-06, 10:22
@up, "Zdesperowany gimbo"??? he he, nie oceniaj innych swoją miarą. Moja odpowiedz jest tak "elokwentna", jak Twoje wypociny umieszczane pod tematami na tym forum.
Idź do psychologa, poruchaj albo zwal sobie lub koledze, wyluzuj i przestań robić z siebie kretyna.

Uwierz, że nie pisał był "zrób coś sam", po co kolejny gówniany temat w tym dziale?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem