Tak Kurwa zajebiście umieram hahahha .
Tak Kurwa zajebiście umieram hahahha .
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze dodałbym wybryki starych dziadków, nie wiedzących na jakim świecie żyją.
I taki tetryk nie będzie przepraszał, toż to twoja wina, bo za szybko jechałeś.
Jak zapierdalasz 120 przy ograniczeniu do 50 na kiblu to nie dziw się że dziadek nie widzi takiej pizdy.
to jest właśnie to: jeździłem motorem przez 4 lata, ileż razy miałem sytuację kiedy paniusia z podporządkowanej wymuszała a później o przepraszam, osiwiałem przez te 4 lata i sprzedałem jednoślad, tępe pizdy siedzące nosem w smartfonie zabijają ludzi
Aktualnie przeżywam to samo, tutaj i tak sukces że nie miała jeszcze do niego pretensji.
to jest właśnie to: jeździłem motorem przez 4 lata, ileż razy miałem sytuację kiedy paniusia z podporządkowanej wymuszała a później o przepraszam, osiwiałem przez te 4 lata i sprzedałem jednoślad, tępe pizdy siedzące nosem w smartfonie zabijają ludzi
Motopizdy to nie ludzie. to drogowe ameby, zwykłę śmieci. Ha tfu.
Panienka ruchable, do tego wyeliminowała motopizde. Bardzo ładnie.
Motopizdy na sadolu ..... Dokąd to zmierza
No fajnie, fajnie a Poruchałeś coś fajnego przez te 4 lata?
Chuj z motopizdą. Jakby siedział na fotelu przed telewizorem, to by mu się nic nie stało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów