Tak Kurwa zajebiście umieram hahahha .
Tak Kurwa zajebiście umieram hahahha .
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest właśnie to: jeździłem motorem przez 4 lata, ileż razy miałem sytuację kiedy paniusia z podporządkowanej wymuszała a później o przepraszam, osiwiałem przez te 4 lata i sprzedałem jednoślad, tępe p*zdy siedzące nosem w smartfonie zabijają ludzi
10 lat jazdy na moto i powiem jedno... po zachowaniu na drodze jestem w stanie bezbłędnie wytypować płeć kierującego i to czy aktualnie używa telefonu.
A sytuacje w stylu "zjazd do prawej krawędzi jezdni z prawy kierunkiem po czym gwałtowny skręt na miejsce parkingowe w lewo" i teksty "przepraszam, jestem kobietą" też już przerabiałem.
Same pizdy ,to wy jak dla was ,motor to od razu motopizda , to na huj w auta wsiadacie przy 60 km na h możecie. W autopizdacznym aucie w pizdu tak samo stracić życie haha autopizdy myślą, za jak im druga autopozida wjedzie też 60 h na czołówkę to przeżyjecie, a taki huj miazga tak samo z was autopizdy zostaję i huja wam daje karoseria , jebane autopizdy
O ja pierdolę, ale bełkot
Weź wytrzeźwiej i napisz to jeszcze raz po polsku.
to jest właśnie to: jeździłem motorem przez 4 lata, ileż razy miałem sytuację kiedy paniusia z podporządkowanej wymuszała a później o przepraszam, osiwiałem przez te 4 lata i sprzedałem jednoślad, tępe p*zdy siedzące nosem w smartfonie zabijają ludzi
Racja ale fakt że spora część motocyklistów zapierdala ponad limit prędkości i to grubo też robi swoje. A potem zdziwieni że ich ktoś nie zauważył, o ile przeżyją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów