📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Śmiesznie małe mają te gazy, to wygląda jak 30 ml a to imho nawet dla cywila ciut za mało. No ale do podleczenia kogoś z, sądząc po fladze, anarchizmu powinno starczyć
hypek napisał/a:
jakie fajne kolano, wygina się w dwie strony \o/
hrhr
przynajmniej jest w stanie zrobic 'szpagat kolanowy'
troooche mi ostatnio czasu brakuje na dorzucanie kotkow w komentarzach tak wiec w ramach samozadowolania sie pozwole sobie na mala wrzute
Anarchiści to banda tłustych świń, pedałów, komunistów i innych dewiantów. Wszyscy Ci co zostali odrzuceni przez społeczeństwo za swoje jebnięcie na mózgu uważają się za anarchistów.
Caehar litości najpierw naucz się czytać:
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny rasizm objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny rasizm objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
Ja tylko wymieniłem na kogo składają się anarchiści. To z Tobą jest coś nie tak skoro pisanie prawdy i własnych poglądów nie jest przez Ciebie tolerowane.
Ciężko jest tym, którzy przyjęli autorytet za prawdę, a nie prawdę za autorytet.
A poza tym przypatrz się zdjęciom powyżej: grube baby, pedał i dziwna kobieta która nawet nóg nie umie porządnie złączyć. Zaufałbyś takim ludziom?
Ciężko jest tym, którzy przyjęli autorytet za prawdę, a nie prawdę za autorytet.
A poza tym przypatrz się zdjęciom powyżej: grube baby, pedał i dziwna kobieta która nawet nóg nie umie porządnie złączyć. Zaufałbyś takim ludziom?
Caehar napisał/a:
i dziwna kobieta która nawet nóg nie umie porządnie złączyć.
Mogłoby być ciekawie.
nie wiem co jest w tym sadystycznego - kto wie co było wcześniej - może klientka podeszła do gliniarza i walnęła go czymś albo rzuciła kamieniem - po czym zaczęła uciekać potknęła się, przewróciła noga się jej wywichnęła - była agresywna to podeszli do niej z gazem, Caehar nie dodał jeszcze, że część anarchistów sponsorowana jest przez różne koncerny - osoby z góry o tym wiedzą natomiast ci wychodzący na ulice mają wtłaczane walkę o obronę anarchistycznych ideałów
od wczoraj sie zastanawialem ocb z tym zdjeciem. Dzieki za napisanie ze o kolana ;P jakos sam nie moglem do tego dojsc
Perlo, sprawdzaj tagi czasem
Caehar jak cierpisz na analfabetyzm to już nie moja broszka. Być może już w przedszkolu musiałeś rok repetować - nie wiem. Ale zakuty łbie podałem Ci wyciąg z regulaminu dotyczącego pisania tematów i postów. To nie ja go napisałem, a tylko zacytowałem. Kolejnym etapem jak nauczysz się czytać będzie coś trudniejszego przygotuj się na to co teraz napiszę, bo może Cię to zwalić z nóg kolejnym etapem będzie czytanie ze zrozumieniem. Jak jebniesz swoim głupim łbem w ścianę, przyjdź, przeproś i wtedy podejmij dyskusję. Jeśli nie potrafisz dostosować się do panujących tu zasad to odejdź pozostawiasz po sobie smród i strasznie drażnisz nim ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów