Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.@up
Oczywiście, że dzień bez jebania prawaków to dzień stracony. Nawet w temacie nie mającym z tym nic wspólnego.
Bravo ty... bravo girl.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.Jak zobaczę chłopa w zielonym stroju będę wiedział, że to gej. Odmieniło to moje życie.
@up
Jakoś trzeba oddzielić ten bałagan od siebie. Nie rozumiem cię, może nie ma sztywnych reguł, ale da się odróżnić stronę partii. To, że wiele partii nazywa się prawicowymi chodź nimi nie są to co innego, ale czemu ludzie którzy wiedzą czym się różni lewica od prawicy nie mieliby z czystym sumieniem używać tych określeń? A skłócone społeczeństwo nie jest przez to jakich się zwrotów używa. Skłócone jest bo jest najzwyczajniej w świecie do dupy w tym kraju. No i powstaje bałagan bo każdy ma inną wizję naprawy państwa. A że nie każdy w ogóle ma wyobraźnie to głosuje na kretynów co więcej obiecają. No po prostu demokracja o którą cały świat walczy.