Jak będę miał syna to nazwę go Brajanusz. Takie połączenie nowoczesności z tradycją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widziałem to dzisiaj na mistrzach w poczekalni.
Nawet nie chcę mi się szukać screenów bo nie jestem jakimś szeryfem internetu, ale mógłbyś z łaski swojej napisać, że zajebane stąd i stąd.
Jeszcze ktoś przez przypadek weźmie Cię za krejzi śmieszka
I przed narodem niosą oświaty kaganiec;
A kiedy trzeba - na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
Nawet nie chcę mi się szukać screenów bo nie jestem jakimś szeryfem internetu, ale mógłbyś z łaski swojej napisać, że zajebane stąd i stąd.
A może Trollencjusz. Takie połączenie tradycji i dziecka, które jednak nie będzie twoje
Vinsix napisał/a:
Widziałem to dzisiaj na mistrzach w poczekalni.
Wybacz, że nie chcę mi się wrzucać nic w weekendy i nie mogłeś napisać na mistrzach, że widziałeś to już na sadolu
@Ratoshi Muszę cię rozczarować, od walenia konia nie można zostać ojcem.
Vinsix, jak się dopierdalasz do takich bzdetów, to może zmień awatar bo bodajże jakiś moderator miał taki sam...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów