Są polskie napisy.
Są polskie napisy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Panie hydrauliku pękła mi rura w kiblu i gówno wlewa mi się do salonu proszę to naprawić
-ok nie ma problemu musimy zwołać zebranie wszystkich lokatorów podczas którego ustalimy solidarnie ile każdy z pana sąsiadów zdoła zmieścić gówna w mieszkaniu...
Noble price for this fucker.
Ziomek musiał zabrać ze sobą gumy żeby wytłumaczyć tępym Amerykanom o co kaman
Jeśli jesteś zjebanym lewakiem albo niemcem nie czytaj tego posta bo i tak go nie zrozumiesz:
-Panie hydrauliku pękła mi rura w kiblu i gówno wlewa mi się do salonu proszę to naprawić
-ok nie ma problemu musimy zwołać zebranie wszystkich lokatorów podczas którego ustalimy solidarnie ile każdy z pana sąsiadów zdoła zmieścić gówna w mieszkaniu...
Idealnie to ująłeś. Tak właśnie powinno się przedstawiać lewactwu problem z którym boryka się europa. Ale zapewne i tak nie pojmą.
Polityk to generalnie bardzo sprytne i zaradne stworzenie. Nic, co się w polityce dzieje, nie jest przypadkiem.
Pod naszymi tekstami o uchodźcach pojawiała się zatrważająca liczba komentarzy, które nawoływały do przestępstw, zawierały treści rasistowskie i ksenofobiczne. Nie chcemy ich pokazywać. Nie godzimy się na naruszanie godności innych ludzi na naszym forum. Dlatego zdecydowaliśmy, że wyłączymy możliwość komentowania pod naszymi tekstami o uchodźcach. Będziemy też zgłaszać do prokuratury przypadki nawoływania do nienawiści na tle rasowym i religijnym.
Tymczasem na gazeta.pl, śmieciu dziennikarskim:
Pod naszymi tekstami o uchodźcach pojawiała się zatrważająca liczba komentarzy, które nawoływały do przestępstw, zawierały treści rasistowskie i ksenofobiczne. Nie chcemy ich pokazywać. Nie godzimy się na naruszanie godności innych ludzi na naszym forum. Dlatego zdecydowaliśmy, że wyłączymy możliwość komentowania pod naszymi tekstami o uchodźcach. Będziemy też zgłaszać do prokuratury przypadki nawoływania do nienawiści na tle rasowym i religijnym.
No i prawidłowo. Nie mam na myśli obrony biednych imigrantów przed tym, co ktoś napisał na internetach, ale samo patrzenie na idiotów wypisujących pod artykułami posty typu "jebać ciapaków" albo inne "do gazu" Jest żenujące.
Jestem przeciwnikiem imigracji ale jestem też przeciwnikiem debilizmu i żenującego poziomu jaki reprezentują sobą Polacy w internecie. Wnioski do prokuratury są śmieszne i tylko wkurwia, że sądy muszą się zajmować takimi idiotyzmami za nasze pieniądze ale mandaty za bycie tępym idiotą w internecie mogłyby się pojawić. Może jeden z drugim by się zastanowił zanim by napisali coś w sieci. Chcesz się wyżalić to sobie znajdź jakieś forum antyimigracyjne i pisz tam do woli a nie zasypuj facebooka albo inne portale jakąś śmieszną gównoburzą. Jakoś są ludzie, którzy potrafią kulturalnie dyskutować na temat ten i każdy inny. No ale zawsze się znajdzie jakiś yntelygent który porazi publiczność swoim błyskotliwym "Jebać kozojebców! Polska dla Polaków".
Druga sprawa jest taka, że raczej nie będę płakał, że nie mogę skomentować artykułu na tym portalu bo zwyczajnie go nie odwiedzam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów