📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
coś mi się popsuło
Dobrze tak kurwom
Jakie to piękne... Już niebawem rzesza spłynie niemiecką krwią
Uwielbiam przyglądać się upadkowi zachodniej cywilizacji, ze swojego katolickiego ciemnogrodu.
pani Merkel i panTusk witają uchodzców, w naszej europejskiej lewackiej rzeczywistości,
na szczęście Polska jest obecnie pod rządami normalnych ludzi,
a ja
jebię te spierdoliny które zaraz
będą pisać, krytykanckie, swoje gówno warte komentarze
na szczęście Polska jest obecnie pod rządami normalnych ludzi,
a ja
jebię te spierdoliny które zaraz
będą pisać, krytykanckie, swoje gówno warte komentarze
O chuj tu chodzi? Kto niby udziela komu tej pokory? Jakis typek kopie innych, rzuca się na niego laska w czerwonym, a potem ten sam typek siedzi z odciętą dłonią? A ciapaci trzymają laskę? To ta laska była w końcu w teamie z ciapakami, czy z tym jednorękim? Chyba, że ona jest z tych refugee welcome, powstrzymywała chłopaka, żeby ciapakom nie wpierdolił i skończy w ich haremie... Eh...
Udało mi się uzyskać video z innego ujęcia.
nie wyglada mi to na Niemcy
Cytat:
Proszę Cię
Myślę że chciał napisać że jest to mniejsze zło niż partia PO, która już dawno wpuściłaby biednych imigrantów, mimo że głosowałem na KUKIZ'a to PiS nie jest najgorszy.
Może czas spojrzeć trochę z innej perspektywy, ogólnie może mniej kradną albo coś zrobili nareszcie ale sam popatrz:
. Kopalnie mają się lepiej
. Podniesiono płacę minimalną
. (Chyba nie jestem pewny na 100%) jest albo już przywrócili wiek emerytalny (ten niższy)
. Budżet wzrósł o kilka mln
. Nasze podatki nie idą na czarnuchów i nie muszę jak zagraniczni robić do 85lat aby zarobić na czarnego chuja który żeruje na kraju
Mimo iż mają te swoje śmieszne miesięcznice smoleńskie to za to nie masz dziennego klękania w stronę meczetu po 5x, jak chcesz w święta możesz najebać się jak świnia i jeść co chcesz, nie masz ograniczenia świąt w których nawet na piwo spojrzeć nie możesz.
Mimo wszystko, całej złej opinii i ich chujowej przeszłości PiS radzi sobie nawet nawet, może nie chcą dopuścić komuchów do władzy i się zmienili i nie zaprzeczysz tego, mimo iż minimalnie to coś się poprawiło, a przez ostatnie PO jebane lata z nimi nie zmieniało się nic w stronę dobrego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów