CockSparrer bardzo dobrze napisał! Przecież to jest zgroza! Jak można żywić taką nienawiść do ludzi o innym kolorze skóry??!!! Do żółtych, czarnych, czerwonych itd itp nic nie mam, to ludzie jak my wszyscy i potępiam każdego kto jest wobec nich wrogi poza tym nie cierpię nazistów i komuchów. Ale tu nie chodzi o kolor skóry tu chodzi o religie. Muzułmanów nie lubię bo ich religia jest po prostu chora! Powiem szczerze że gdy słyszę że jakaś kurwa muzułmanka w Europie poczuła się "urażona" bo w chrześcjiańskim kraju gdzieś w miejscu publicznym wisi Krzyż, gdy tymczasem setki chrześcijan jest mordowanych, prześladowanych, Biblie są palone itd w muzułmańskich krajach no to wybaczcie ale tego nie wytrzymuję. Najgorsze jest to że z tym prawie nic się nie robi a w powyższej sytuacji no afera na całą Europę! Powtarzam, żywienie do kogoś nienawiści, prześladowanie go tylko ze względu na inny kolor skóry jest czymś godnym największego potępienia lecz gdy chodzi o wiare czemu na ogień nie można odpowiadać ogniem? Oczywiście, że można i nawet w przypadku muzułmanów trzeba bo jak tak dalej pójdzie to do 2020 Europa będzie islamska... ja tu oczywiście nie namawiam nikogo do mordowania ludzi! Broń Boże, ale do tego aby nie dawać im żadnych ulg, żeby po prostu przyjeżdżanie tu (mam na myśli Europę) stało się dla nich nieopłacalne...