📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierwszy raz widze malpe, ktora udaje kure...
Jak dla ciebie czarnuch to zacny jegomość to nawet nie próbuje się domyślać kim ty jesteś.
@Piotr.werwolf
Ahh... te gimbusiarskie komentarze przesiąknięte rasizmem, by zdobyć multum piwek. Skąd wiesz, czy to nie jest jeden z tych normalnych, cywilizowanych czarnoskórych, którzy mają rodzinę i pracuję by ją wyżywić, zamiast siedzieć na dupach i pobierać zasiłek? Sadol sadolem, ale trochę pomyślunku czasem nie zaszkodzi.
Ahh... te gimbusiarskie komentarze przesiąknięte rasizmem, by zdobyć multum piwek. Skąd wiesz, czy to nie jest jeden z tych normalnych, cywilizowanych czarnoskórych, którzy mają rodzinę i pracuję by ją wyżywić, zamiast siedzieć na dupach i pobierać zasiłek? Sadol sadolem, ale trochę pomyślunku czasem nie zaszkodzi.
chciałbym mieć takiego czarnuszka na własność. by mnie rozśmieszał
TB303 napisał/a:
trochę pomyślunku czasem nie zaszkodzi.
Chyba zbyt wiele wymagasz od użytkowników sadistica
@TB303 Tak,jestem rasistą i jestem z tego dumny, w dupie mam twoje czy innych piwka. O czarnuchach wiesz pewnie tyle co dupie swojej baby. Czarnuchów oglądać muszę niestety od lat i jak byś choć trochę pobył za granicą to byś wiedział co jest pięć. Moje dzieci mają po 20 lat i chodzą do dobrych, Polskich szkół. Nie jestem "gimbusem"
Piotr.werwolf napisał/a:
@TB303 Tak,jestem rasistą i jestem z tego dumny, w dupie mam twoje czy innych piwka. O czarnuchach wiesz pewnie tyle co dupie swojej baby. Czarnuchów oglądać muszę niestety od lat i jak byś choć trochę pobył za granicą to byś wiedział co jest pięć. Moje dzieci mają po 20 lat i chodzą do dobrych, Polskich szkół. Nie jestem "gimbusem"
Idąc twoim tokiem myślenia, wszyscy (my, Polacy) jesteśmy złodziejami.
I pamiętaj: nic nie musisz. Możesz.
A to jest różnica.
@TB303 Przez wiele lat myślałem podobnie jak Ty. W czym oni są niby gorsi ? itd.Od kiedy jestem skazany na oglądanie ich na co dzień moja opinia zmieniła się o dobre 180 stopni. Nie chcę Ci nic udowadniać ani się kłócić bo masz dwadzieścia kilka lat. Otwórz po prostu oczy proszę. Spokojnego wieczoru TB 303.
@~benykuleczka84
Możesz jaśniej??
@~benykuleczka84
Możesz jaśniej??
ciekawe co by wypierdział?
Z tym "meeee" to można na ciapatych polować
Murzyn ma jakiś talent o_O ja pierdole, ladny jaz w sumie zwierzecy ten talent, wiec wszystkio sie zgadza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów