Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nienormalny... Widać z kobietą nie miałeś nic wspólnego oprócz swojej matki jak cię rodziła. Zgaduje typowy osiedlowy walikoń który z powodu braku kobiety (która normalna się takim czymś zainteresuje) siedzi sfrustrowany i wylewa żale na sadolu bo gdzie indziej by wyp🤬olili z hukiem.
Zero zdziwienia. Siedzi taki w bańce informacyjnej na sadolu i innych wykopach dla przegrywów i myśli, że każda baba jest zj🤬a. A tak nie jest. Debili wśród facetów i kobiet jest pewnie tyle samo. Dlatego taki POeBaNy i jemu podobni opuszczą ten świat nie zar🤬awszy nic poza swoją skarpetką rozmiar 39.
imprezy firmowe? Jak sie jest przegrywem ktory pozwala swojej pannie na takie gowno jechac pretensje tylko do siebie. Kazdy wie ze 90% sie k🤬i na imprezach firmowych i wypadach integracyjnych. To jest naturalne przy alkoholu.
Jak się jest przegrywem, to się nie ma kobiety.
A jak już jakimś cudem ją masz i wiesz, że się k🤬i na imprezach, to świadczy tylko o tym, że jesteś z lekka upośledzony, bo w końcu to Ty wybrałeś sobie taką babę. Miłego dzionka.
Jak się jest przegrywem, to się nie ma kobiety.
A jak już jakimś cudem ją masz i wiesz, że się k🤬i na imprezach, to świadczy tylko o tym, że jesteś z lekka upośledzony, bo w końcu to Ty wybrałeś sobie taką babę. Miłego dzionka.
juz sie wszyscy postaraja o to aby wypila odpowiednio i wykorzystaja. Baba to baba zawsze to glupsze i mnie ogarnia temat... naiwne p🤬dy potem w domu z dziecmi czekaja bo moja jest inna ona sie nie k🤬i

Potem taki szon ma na chacie p🤬lenie ze nie bedzie jej niczego zabranial i tak pojdzie bo ty masz mi c🤬ju ufac xD smieszny jest ten swiat jak kobiety sa takie niezalezne.. i rzadza facetami. Jest zwiazek to p🤬dy na wyjazd kurewski integracyjny sie nie puszcza i kropka.
Skąd tyle rozwodów teraz? Dawniej chłop robił a baba siedziała w domu, teraz baba pracuje i jezdzi na imprezy intergracyjne. Jedzie zona a wraca k🤬iszcze. Baba powinna w domu siedzieć, bo wypuszczona z 4 ścian zaczyna głupieć i nie ogarnia otacxajacej jej rzeczywistości. I zaczyna się wtedy kurestwo, walka o emigrantów, czerowne włosy, klejenie do asfaltu i inne tego typu babskie wymysły. A potem lament, że zgw🤬cili, że się na mnie popatrzył, że mnie boli, że równe prawa, ale nie wszystkie. Rzygać się chce. Pozbawić prawa głosu i świat będzie lepszy., a one szczęśliwsze.
Postępująca islamizacja Europy przywróci prawa kobiet do prawidłowych ustawień.
Tępa dzida. Przecież czuła, że złamała mu nogę jak kładła się na nim. Biegające bezmózgie yeti. Widać twarz nieskalana myślą. Nawet się takiej r🤬ać nie chce.
I tu się kolego mylisz - im głupsza tym lepiej się dyma
Startuj na prezydenta
Nie wiem jaki jest splendor w byciu dyrektorem domu dla poj🤬ych i kto by chciał taką fuchę. Może pensja albo wypoczynek w ośrodkach rządowych?
juz sie wszyscy postaraja o to aby wypila odpowiednio i wykorzystaja. Baba to baba zawsze to glupsze i mnie ogarnia temat... naiwne p🤬dy potem w domu z dziecmi czekaja bo moja jest inna ona sie nie k🤬i jest porzadna... ta jasne p🤬lenie o szopenie.
Potem taki szon ma na chacie p🤬lenie ze nie bedzie jej niczego zabranial i tak pojdzie bo ty masz mi c🤬ju ufac xD smieszny jest ten swiat jak kobiety sa takie niezalezne.. i rzadza facetami. Jest zwiazek to p🤬dy na wyjazd kurewski integracyjny sie nie puszcza i kropka.
Wszyscy jedziemy na tym samym wózku sp🤬olenia. Tak samo faceci jak i kobiety. Bez wyjątków obie płcie mają swoje odchyły. Przykro mi, że w dzieciństwie jakaś koleżanka Cię skrzywdziła i teraz jesteś człowiekiem który musi w internecie udawać samca alfa, żeby go ktoś w końcu zaakceptował.
Skąd tyle rozwodów teraz? Dawniej chłop robił a baba siedziała w domu, teraz baba pracuje i jezdzi na imprezy intergracyjne. Jedzie zona a wraca k🤬iszcze. Baba powinna w domu siedzieć, bo wypuszczona z 4 ścian zaczyna głupieć i nie ogarnia otacxajacej jej rzeczywistości. I zaczyna się wtedy kurestwo, walka o emigrantów, czerowne włosy, klejenie do asfaltu i inne tego typu babskie wymysły. A potem lament, że zgw🤬cili, że się na mnie popatrzył, że mnie boli, że równe prawa, ale nie wszystkie. Rzygać się chce. Pozbawić prawa głosu i świat będzie lepszy., a one szczęśliwsze.
Korwin Mikke jest z nami. Pozdrawiam panie Januszu i w pełni się zgadzam.
Święte słowa kolego.
Widać jak bardzo dobrze działa psychogia społeczna, pogoń za kasą i korporacjonalizm.
Rodzina, kościół, wspólnoty mają przestać istnieć.
Mają powstać bezmózgie masy pracujące dla 1% najbogatszych

Allah Akbar
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie