Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaka nieogarnieta baba
Typowa.... Myśli tylko o sobie. Nic nowego.
Skąd tyle rozwodów teraz? Dawniej chłop robił a baba siedziała w domu, teraz baba pracuje i jezdzi na imprezy intergracyjne. Jedzie zona a wraca k🤬iszcze. Baba powinna w domu siedzieć, bo wypuszczona z 4 ścian zaczyna głupieć i nie ogarnia otacxajacej jej rzeczywistości. I zaczyna się wtedy kurestwo, walka o emigrantów, czerowne włosy, klejenie do asfaltu i inne tego typu babskie wymysły. A potem lament, że zgw🤬cili, że się na mnie popatrzył, że mnie boli, że równe prawa, ale nie wszystkie. Rzygać się chce. Pozbawić prawa głosu i świat będzie lepszy., a one szczęśliwsze.
Startuj na prezydenta
Startuj na prezydenta
po co?? W tym ustroju więcej władzy i kasy ma byle klecha na zapadłej wsi niż koleś spod żyrandola.
ACL powiedział papa
Co tak pesymistyczne, a może tylko lekkie skręcenie

Skąd tyle rozwodów teraz? Dawniej chłop robił a baba siedziała w domu, teraz baba pracuje i jezdzi na imprezy intergracyjne. Jedzie zona a wraca k🤬iszcze. Baba powinna w domu siedzieć, bo wypuszczona z 4 ścian zaczyna głupieć i nie ogarnia otacxajacej jej rzeczywistości. I zaczyna się wtedy kurestwo, walka o emigrantów, czerowne włosy, klejenie do asfaltu i inne tego typu babskie wymysły. A potem lament, że zgw🤬cili, że się na mnie popatrzył, że mnie boli, że równe prawa, ale nie wszystkie. Rzygać się chce. Pozbawić prawa głosu i świat będzie lepszy., a one szczęśliwsze.
Nienormalny... Widać z kobietą nie miałeś nic wspólnego oprócz swojej matki jak cię rodziła. Zgaduje typowy osiedlowy walikoń który z powodu braku kobiety (która normalna się takim czymś zainteresuje) siedzi sfrustrowany i wylewa żale na sadolu bo gdzie indziej by wyp🤬olili z hukiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie