Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:47
Impreza firmowa
~CrazyEdek • 2025-03-28, 6:50
Załatwiła mu przy okazji L4.

00:00
-00:30
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................0 2025-03-28, 23:58
POeBaNy napisał/a:

Skąd tyle rozwodów teraz? Dawniej chłop robił a baba siedziała w domu, teraz baba pracuje i jezdzi na imprezy intergracyjne. Jedzie zona a wraca k🤬iszcze. Baba powinna w domu siedzieć, bo wypuszczona z 4 ścian zaczyna głupieć i nie ogarnia otacxajacej jej rzeczywistości. I zaczyna się wtedy kurestwo, walka o emigrantów, czerowne włosy, klejenie do asfaltu i inne tego typu babskie wymysły. A potem lament, że zgw🤬cili, że się na mnie popatrzył, że mnie boli, że równe prawa, ale nie wszystkie. Rzygać się chce. Pozbawić prawa głosu i świat będzie lepszy., a one szczęśliwsze.

Jak masz babe k🤬e to i siedzenie w domu nie pomoze. Pozdrawiam
Zgłoś
a_kazik 2025-03-29, 2:14
POeBaNy napisał/a:

Skąd tyle rozwodów teraz? Dawniej chłop robił a baba siedziała w domu, teraz baba pracuje i jezdzi na imprezy intergracyjne. Jedzie zona a wraca k🤬iszcze. Baba powinna w domu siedzieć, bo wypuszczona z 4 ścian zaczyna głupieć i nie ogarnia otacxajacej jej rzeczywistości. I zaczyna się wtedy kurestwo, walka o emigrantów, czerowne włosy, klejenie do asfaltu i inne tego typu babskie wymysły. A potem lament, że zgw🤬cili, że się na mnie popatrzył, że mnie boli, że równe prawa, ale nie wszystkie. Rzygać się chce. Pozbawić prawa głosu i świat będzie lepszy., a one szczęśliwsze.

Co Ty p🤬lisz? Jesteś jak lustrzane odbicie lewicy, która p🤬li to samo o facetach.
Krótko, c🤬j Ci na ryj prawiczku, bo z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że jesteś sam i "baby" nie masz. Gdybyś miał zgraną ze sobą połówkę, to byś docenił, a tak to p🤬lisz tylko.
Szmaty, które obrażasz są równe Tobie, za to w jaki sposób o nich mówisz 1:1
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-03-29, 8:16 1
POeBaNy napisał/a:

to przez lewactwo tak się dzieje kobiety są gorsze
Zgłoś
jjzz26 2025-03-29, 8:28 1
darayavahus napisał/a:

Startuj na prezydenta

Żeby mieć wynik jak JKM? Społeczeństwo nie jest gotowe na taką ilość prawdy.

[ Dodano: 2025-03-29, 08:29 ]
a_kazik napisał/a:

Co Ty p🤬lisz? Jesteś jak lustrzane odbicie lewicy, która p🤬li to samo o facetach.
Krótko, c🤬j Ci na ryj prawiczku, bo z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że jesteś sam i "baby" nie masz. Gdybyś miał zgraną ze sobą połówkę, to byś docenił, a tak to p🤬lisz tylko.

Tylko totalny debil znajdzie w tych sprawach jakikolwiek symetryzm.
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-29, 12:16
a_kazik napisał/a:

Oh, uraziłem białorycerzyka. Najmocniej przepraszam że zburzyłem układ pantoflarza.
Zgłoś
a_kazik 2025-03-29, 13:28
@POeBaNy: Nie o to chodzi, wyj🤬e jajca mam. Tylko to samo lewica z żydami na czele p🤬li, próbują właśnie taki układ świata nam sprzedać, który Ty powielasz teraz. Rozumiem, że to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości i mocno się z tym zgadzam, każdy głupi to zauważy, ale nie uważam za rozsądne wrzucanie wszystkich kobiet do tego samego wora, co typiary, których naprawdę jest mały procent. Tylko tyle, że one są głośniejsze i więcej ich w mediach, i to się teraz promuje. Rozejrzyj się na ulicy, w sklepie, pracy c🤬j wie, gdzie jeszcze po kobietach i powiedz, czy to co widzisz ma odniesienie do tego, co napisałeś? Pozdro i sorki za niemiłe słowa, podpity byłem
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-29, 13:38 1
Damz napisał/a:

Wszyscy jedziemy na tym samym wózku sp🤬olenia. Tak samo faceci jak i kobiety. Bez wyjątków obie płcie mają swoje odchyły. Przykro mi, że w dzieciństwie jakaś koleżanka Cię skrzywdziła i teraz jesteś człowiekiem który musi w internecie udawać samca alfa, żeby go ktoś w końcu zaakceptował.

Ja pier... Jaki wysyp psychoterapeutów spod brzucha spoconego wujka. Co drugi to by ci psychoanalizę zrobił przez internet, tylko na podstawie tekstu, którego nie do końca ogarnął. Zapamiętaj kolo, MOŻESZ mieć swoje, odmienne, inne zdanie, i tego się trzymaj, próbuj je argumentować. Priv najazd na kogoś kto ma odmienne zdanie, jakieś przedszkolne próby analizy stanu psychicznego, nieudolnie tylko kryją fakt, że nie masz żadnych argumentów na poparcie swojego wysrywu, a na dodatek gówno które wpisałeś nie klei się że sobą. Z buckiem!

[ Dodano 2025-03-29, 13:43 ]
a_kazik napisał/a:

@: Nie o to chodzi, wyj🤬e jajca mam. Tylko to samo lewica z żydami na czele p🤬li, próbują właśnie taki układ świata nam sprzedać, który Ty powielasz teraz. Rozumiem, że to ma odzwierciedlenie w rzeczywistości i mocno się z tym zgadzam, każdy głupi to zauważy, ale nie uważam za rozsądne wrzucanie wszystkich kobiet do tego samego wora, co typiary, których naprawdę jest mały procent. Tylko tyle, że one są głośniejsze i więcej ich w mediach, i to się teraz promuje. Rozejrzyj się na ulicy, w sklepie, pracy c🤬j wie, gdzie jeszcze po kobietach i powiedz, czy to co widzisz ma odniesienie do tego, co napisałeś? Pozdro i sorki za niemiłe słowa, podpity byłem

No i to rozumiem. Klasa, kultura, choć jeszcze koszula obrzygana. Da się? Da się! Szacun. Ja mam nieco inne zdanie, każda jest do kupienia, każda do zmanipulowania, każda można zauroczyć, każda można wyr🤬a... Kwestia ceny, sytuacji, słabszego dnia,alkoholu , kłótni ze swym facetem. Życie codzienne daje takie fakty. A to że dziś jest cudnie nie znaczy że jutro Romeo z Arabii nie zdobędzie jej gniazda, tylko po to byś ty kochał ją dalej. Życie.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-29, 14:47
Black_Hole napisał/a:

Nienormalny... Widać z kobietą nie miałeś nic wspólnego oprócz swojej matki jak cię rodziła. Zgaduje typowy osiedlowy walikoń który z powodu braku kobiety (która normalna się takim czymś zainteresuje) siedzi sfrustrowany i wylewa żale na sadolu bo gdzie indziej by wyp🤬olili z hukiem.

Żyj dalej w wyparciu. Prędzej czy późnej ty lub twoje dzieci zapłacą za twoją głupotę, na zachodzie już płacą. Tutaj też, ale mniej to widać, łatwiej zignorować i wmawiać sobie, że jest ok.
Zgłoś
tomczysko 2025-03-29, 21:40
POeBaNy napisał/a:

Przyprawiła Ci rogi, że tak jęczysz?
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-30, 6:32
tomczysko napisał/a:

Przyprawiła Ci rogi, że tak jęczysz?

Mówiła, że tobie. Nie jęczysz, bo nie wiesz. Czasem tak lepiej...

Zgłoś
koolowsky 2025-03-31, 20:08
POeBaNy napisał/a:

p🤬lnij sie w łeb pajacu. I potem takie patałachy jak memcen zdobywają 20% głosów XD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem