Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ah ten ciemnogród. W pracy też mam team lewackich zielonowłosych tuczników.... Przecież to są osoby najbardziej nietolerancyjne, zaklamujące fakty i pojęcia. Jedyne ich centrum zainteresowania to kto jest pedałem, kto z kim się rucha itd. jakiekolwiek próby uciszenia tych ich debat w miejscu pracy kończą się zakrzyczeniem. Wystarczy, że usłyszą jak w rozmowie z kumplem powiesz, że lubisz dzieci (bez podtekstów) to zakrzyczą cię słowami "może jeszcze sprzeciwiasz się aborcji?".
Wszędzie, ale to dosłownie wszędzie wpierdalają się ze swoją chorą ideologią. Nawet jakbyś powiedział, że jest piękna pogoda to by się straciły ze swoim pseudoumoralnianem. Kompetencje społeczne zerowe, koleżanka stwierdziła, że podejrzewa u nich autyzm, i to bez żadnych złośliwości.
Po prostu skrajne lewaki takie są. Gdyby doszli do władzy to nawet nie liczcie na wolność słowa, nie liczcie że będziecie w ich oczach ludźmi
Kaczyński - kryptopedał, nie gej; Ziobro - chodzą takie słuchy, mimo posiadania rodziny; wierchuszka służb specjalnych - kryptopedały; wielu księży to kryptopedały. Dlatego nasze społeczeństwo jest tak zjebane?
Kaczyński - kryptopedał, nie gej; Ziobro - chodzą takie słuchy, mimo posiadania rodziny; wierchuszka służb specjalnych - kryptopedały; wielu księży to kryptopedały. Dlatego nasze społeczeństwo jest tak zjebane?
Idź się srać z tą polityką gdzie indziej
Ustawił bym wszystkich pod ścianą, rozstawił bym trójnóg na którym umieściłbym karabin MG-42. Załadował bym taśmę z nabojami, odbezpieczył karabin i puściłbym serię po tych pedałach, queerach, i innych lgbtqwerty
A wcześniej byś się zesrał na miękko
Owszem, na Twoją twarz
Czyli już masz potrzebę mocniejszego fetyszu niż całe LGBT razem wzięte. Idziesz w dobrą stronę i tak trzymać
Czyli już masz potrzebę mocniejszego fetyszu niż całe LGBT razem wzięte. Idziesz w dobrą stronę i tak trzymać
A dziękuję, dziękuję
Przykre jest to, że niektórzy rodzice myślą, że dzieci należy oswajać z dewiacjami, patologiami i chuj wie z czym jeszcze, aby mogło samo w przyszłości zdecydować czy to dobre czy złe, lub aby wiedziało jak ma się bronić w przyszłości. Naturalny mechanizm obronny dziecka to m.in. wstyd, niepokój, brak pewności i wątpliwość. Każde działanie polegające na wymazaniu w umyśle dziecka tych zachowań obronnych przed pierdolonymi zboczeńcami i innymi pedofilami, jest skurwysyństwem jakich mało. Jak działa LGBT? A no, funkcjonuje pod płaszczykiem ładnych kolorów, uśmiechów, przesuwania granic. Strumień tego ideologicznego gówna jest bezpośrednio wymierzony w młodych ludzi, którzy są zagubieni i niezorientowani w świecie, a tak naprawdę są tylko pożytecznymi idiotami, którzy są nośnikami promowania tej ideologii.
Nikt na melinę dziecka nie zabiera, pomimo tego, że owocki są na tanich sikaczach. Ale gumowe dildo przyklejone do czoła to już normalna rzecz w nowoczesnej europie.
Bardzo chciał/a, ale nie moja branża. Wierz mi, że inteligencją by cię rozjebał/a
Taki mądry, a nie wie że dupa od srania jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów