Żebyście widzieli wagony kolejowe którymi podróżują jak przyjadą do Polski,aby odwiedzić Auschwitz. Gorzej zdewastowane jak po przejeździe kiboli.
Ale jak to, to oni nie w towarowych?
Zastrzegam sobie prawo do obrażania idiotow.Nie wiem jak wagony ale kolega mi opowiadał jak kiedyś wyglądał jego autobus po rejsie z żydami z Warszawy do Aushwitz. .Wpierdalali Konserwy rybne , jak już zjedli to puszka pod fotel a łapska wycierali w fotel, ogólnie to na podłodze leżały wszystkie możliwe resztki jedzenia. . Kilka z foteli było oszczanych mimo, że autobus był z toaletą., Porwane roletki w oknach. Kiła, syf i smród. to znak symbol ortodoksów.
To samo w Leżajsku, jak na pielgrzymkę zlatują. Chodzą środkiem ulicy, śmiecą, srają, szczają wszędzie gdzie popadnie. Policja widzi i nie reaguje. Święte krowy jebane. Hotele rozjebane. W szkołach, gdzie im nocleg organizują stolce na środku sal, tam gdzie śpią itd. Później wielkie sprzątanie Żydajska, ludziom kamień z serca spada, kiedy wyjeżdżają..
Żebyście widzieli wagony kolejowe którymi podróżują jak przyjadą do Polski,aby odwiedzić Auschwitz. Gorzej zdewastowane jak po przejeździe kiboli.
Nie dziwi mnie taka postać rzeczy. Karaluchy skurwiałe...