We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Nie wiem jak wagony ale kolega mi opowiadał jak kiedyś wyglądał jego autobus po rejsie z żydami z Warszawy do Aushwitz. .Wpierdalali Konserwy rybne , jak już zjedli to puszka pod fotel a łapska wycierali w fotel, ogólnie to na podłodze leżały wszystkie możliwe resztki jedzenia. . Kilka z foteli było oszczanych mimo, że autobus był z toaletą., Porwane roletki w oknach. Kiła, syf i smród. to znak symbol ortodoksów.
Nie wiem jak wagony ale kolega mi opowiadał jak kiedyś wyglądał jego autobus po rejsie z żydami z Warszawy do Aushwitz. .Wpierdalali Konserwy rybne , jak już zjedli to puszka pod fotel a łapska wycierali w fotel, ogólnie to na podłodze leżały wszystkie możliwe resztki jedzenia. . Kilka z foteli było oszczanych mimo, że autobus był z toaletą., Porwane roletki w oknach. Kiła, syf i smród. to znak symbol ortodoksów.
to zwykłe kurwy są nie ludzie, tfu
Nie wiem jak wagony ale kolega mi opowiadał jak kiedyś wyglądał jego autobus po rejsie z żydami z Warszawy do Aushwitz. .Wpie**alali Konserwy rybne , jak już zjedli to puszka pod fotel a łapska wycierali w fotel, ogólnie to na podłodze leżały wszystkie możliwe resztki jedzenia. . Kilka z foteli było oszczanych mimo, że autobus był z toaletą., Porwane roletki w oknach. Kiła, syf i smród. to znak symbol ortodoksów.
No polecimy klasykiem:
Mi w Lublinie opowiadali w hotelu co te kurwy robią z pokojami jak przyjadą zwiedzac Majdanek, noz w kieszeni się otwiera
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów