📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
A potem wszystkie znajdujące się na tobie ciuchy jebią kocimi szczynami.
kothletino napisał/a:
A potem wszystkie znajdujące się na tobie ciuchy jebią kocimi szczynami.
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? bo albo miałeś kontakt z bardzo hujowym ziołem, albo miałeś kontakt z bardzo fajnymi kotami
AyCaramba napisał/a:
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? bo albo miałeś kontakt z bardzo hujowym ziołem, albo miałeś kontakt z bardzo fajnymi kotami
O proszę. Typowy jaracz na potęgę. Gdyby szczochy kota jebały jak ganja, to pewnie wąchałbyś codziennie kuwety.
AyCaramba napisał/a:
Kiedyś też tumaniłem się ziołem, po prostu ciuchy jebią jeśli pali się w taki sposób skuna. 15 gram wygląda tak jak poniżej, więc śmiem powątpiewać jakoby pan z filmu raczył gości jakimś haze-em z górnej półki w taki sposób.
^up o kurwa ładny batat
DzidaZawodnik napisał/a:
O proszę. Typowy jaracz na potęgę. Gdyby szczochy kota jebały jak ganja, to pewnie wąchałbyś codziennie kuwety.
Nie mierz wszystkich swoją miarą internetowy napinaczu
AyCaramba napisał/a:
Nie mierz wszystkich swoją miarą internetowy napinaczu
Swoją miarą? Dlaczego to ja miałbym wąchać siki kota, a nie ty? weź się astanów co ty pierdolisz. Chyba masz łeb już przejarany.
Po samej składni można poznać,że to temat dla ćpunów,zamulone pół-mózgi.
Dobry ziomek jezus inhaluje ludzi darmowym zielskiem. Szacun.
-Ernest Hemingway
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów