📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
organizm napisał/a:
W tym roku byłem pierwszy raz na Woodstocku i już nie mogę się doczekać następnego.
Najlepsi są Ci ludzie, nie ma takiego chamstwa jak na imprezach techno.
byłeś kieyś na takiej masowej imprezie techno?
Lew napisał/a:
Panowie na następny rok na woodzie trzeba zrobić spotkanie użytkowników Sadistica
hehe, w tym roku w zasadzie udało się już takowe zrobić. za rok zapraszamy do sektora g. szczegóły się jeszcze ustali - kupa czasu do sierpnia
zarzygane brudasy, kilka dni w smrodzie i brudzie - no jeśli dla was to jest zajebisty klimat imprezy to tylko pogratulować. dla sprostowania, klimat imprez techno również mi nie odpowiada - ale prędzej wybrałbym się na takową niż na zjazd długowłosej dziczy w glanach która nie potrafi się wysłowić.
no ja chetnie bym jechal na woodsa ale kurwa zawsze cos jest ze niemoge i pewnie w tym roku tez nie da rady jebane praktyki ale nieodpuszcze kiedys zawitam na woodsa i to nie sam a czytam opnie ludzi to widac ze ci co byli mowia ze warto a ci co niemieli okazji byc na tej imprezie narzekaja na nia niewiedzc jak tam jest, zazdroszcze tym co moga tam jezdzic a piwa nie dam bo za okreslenie dzicz
@warazzz
twoje klimaty pewnie to wiejskie potańcówki i inne tego rodzaju sztachoteki gdzie rządzi Disco Polo
co do kolesi to luzik dziura darmowa,a kup pan tylu osobowy namiot
twoje klimaty pewnie to wiejskie potańcówki i inne tego rodzaju sztachoteki gdzie rządzi Disco Polo
co do kolesi to luzik dziura darmowa,a kup pan tylu osobowy namiot
@hrabia drapula
w dupie byłeś, gówno widziałeś. 5 facetów przytula się w wykopanej dziurze - impreza po chuju. ja bym chetnie na woodstock pojechal, jakby mi ktos dal karabin to zapewne bawiłbym się tam znakomicie!
w dupie byłeś, gówno widziałeś. 5 facetów przytula się w wykopanej dziurze - impreza po chuju. ja bym chetnie na woodstock pojechal, jakby mi ktos dal karabin to zapewne bawiłbym się tam znakomicie!
warazzz napisał/a:
jakby mi ktos dal karabin to zapewne bawiłbym się tam znakomicie!
Matko boso, a cóż byś zrobił z karabinem? Przebrał za terrorystę bądź żołnierza?
Kurwa w tym roku byłem pierwszy raz na woodstocku, i nie spotkalem ani jednej osoby ktora by byla jakas agresywna czy jaki chuj :F Najzajebistsza impreza jaka moze byc, zajebista muzyka i w pizdu ludzi w klimacie, to jest to! No i wiadomo wszedzie mozna spotkac idiotow, na woodzie tez, ale czy to ma przekreslac ta genialna impreze?
Crast (czy jak mu tam znam tylko jednego i wątpię by był to ten wartościowy ) oraz warezz( tym bardziej ) jako żyw będę (co jeśli macie ochotę skrócić zapraszam) w głębokim poważaniu będę miał wasze opinie (o których wybitnie świadczy ilość waszych odpowiedzi na zaczepki) byłem, widziałem, POWAŻAM, resztę gustom pozostawiam.
Ci co nie byli zapewne swoją opinie tworzą na podstawie muzyki(która jest bardzo dobra), niefajnie że opisują ludzi i ich zachowanie nie będąc na Woodstocku.
Warazzz gdybyś zauważył to tam gdzie jest ponad 300 tys. ludzi i alkohol tam znajdziesz zarzyganych osobników.
P.S. Dwa lata temu znalazłem się w Gdyni w czasie Sunrise, przechodząc deptakiem widziałem dużo, na Woodstocku ochrona pilnuje by ludzie nie byli wyposażeni w szklane butelki, właśnie po to aby uniknąć podobnych sytuacji. Szkło bywa niebezpieczne.
Warazzz gdybyś zauważył to tam gdzie jest ponad 300 tys. ludzi i alkohol tam znajdziesz zarzyganych osobników.
P.S. Dwa lata temu znalazłem się w Gdyni w czasie Sunrise, przechodząc deptakiem widziałem dużo, na Woodstocku ochrona pilnuje by ludzie nie byli wyposażeni w szklane butelki, właśnie po to aby uniknąć podobnych sytuacji. Szkło bywa niebezpieczne.
Ja nie maiłem siły żeby piernąć a oni wykopali taką mega w chuj kurewsko wielką dziurę... szacun
Rhox napisał/a:
Ja nie maiłem siły żeby piernąć a oni wykopali taką mega w chuj kurewsko wielką dziurę... szacun
Udowodnili, że można się bawic bez alkoholu.. można?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów