📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
turor napisał/a:
Szlauf mimo to trzyma poziom
poziom to ona będzie trzymać z rozłożonymi nogami
KapitanStuleja napisał/a:
poziom to ona będzie trzymać z rozłożonymi nogami
Trochę mi jej szkoda.
Fakt , że przyszła na wyruchanie, ale zbyt szybko i ostentacyjnie jej to wytłumaczyli i widać , że dotarło to do niej a mimo to nie chce się wycofać.
turor napisał/a:
Trochę mi jej szkoda.
Fakt , że przyszła na wyruchanie, ale zbyt szybko i ostentacyjnie jej to wytłumaczyli i widać , że dotarło to do niej a mimo to nie chce się wycofać.
przynajmniej zazna sławy
Żenujące racja. Jesli ktoś discopolo nazywa muzyką to mówi to o nim wystarczająco dużo. Znam jednego Mariusza co sie
Mario nazywa. Ogólnie kiedyś
Gadał coś o Czadomenie i za chuja nie wiedziałem co to. Wygooglowalem zacząłem gościa bardziej nie lubić niż do tej pory. Czarę goryczy przelał jak wpadl na pomysł stworzenia własnej linii modowej „M” jak Mario. Chciał t-shirty na targunkupować i drukować naprasowanki z Logo „M” zrobione w paincie. Dalej by to żelazkiem sam prasował i Na dyskotekach markę promował. Najbardziej przykre jest to że inni jego pokroju by to łykali.
to nawet na soft na sadisticu jest żałosne i słabe
GrubyKleks napisał/a:
to nawet na soft na sadisticu jest żałosne i słabe
Słabe owszem, ale czy Ty jesteś niezależnym krytykiem? Bo sam nic nie wrzuciłeś jeszcze a oceniasz jak byś na swoim był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów