18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
turor 2024-09-27, 22:09
Szlauf mimo to trzyma poziom
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-09-27, 22:10 7
turor napisał/a:

Szlauf mimo to trzyma poziom

poziom to ona będzie trzymać z rozłożonymi nogami

Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-09-27, 22:11 35
żenujące naprawdę żenujące
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-09-27, 22:12 3
Podobno obrażona poszła do domu... Pewnie dlatego, że jej się ten pomarańczowy fluid z twarzy zmył.
Zgłoś
turor 2024-09-27, 22:12 5
KapitanStuleja napisał/a:

poziom to ona będzie trzymać z rozłożonymi nogami

Trochę mi jej szkoda.
Fakt , że przyszła na wyruchanie, ale zbyt szybko i ostentacyjnie jej to wytłumaczyli i widać , że dotarło to do niej a mimo to nie chce się wycofać.
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-09-27, 22:21 1
turor napisał/a:

Trochę mi jej szkoda.
Fakt , że przyszła na wyruchanie, ale zbyt szybko i ostentacyjnie jej to wytłumaczyli i widać , że dotarło to do niej a mimo to nie chce się wycofać.

przynajmniej zazna sławy

Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Zgłoś
Janko 2024-09-28, 0:14 8
Tą flachę w pizdę
Zgłoś
M883 2024-09-28, 6:52 18
Ale prymitywy
Zgłoś
Jarazz 2024-09-28, 8:11
W końcu gruby zarucha
Zgłoś
MansoN 2024-09-28, 9:28 6
M883 napisał/a:

Ale prymitywy

No jak wszyscy miłośnicy discopolo.
Zgłoś
72aweM 2024-09-28, 10:16
A gdzie zasady savoir vivre ?
Zgłoś
baronturbina 2024-09-28, 10:27 4
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

żenujące naprawdę żenujące

Żenujące racja. Jesli ktoś discopolo nazywa muzyką to mówi to o nim wystarczająco dużo. Znam jednego Mariusza co sie
Mario nazywa. Ogólnie kiedyś
Gadał coś o Czadomenie i za chuja nie wiedziałem co to. Wygooglowalem zacząłem gościa bardziej nie lubić niż do tej pory. Czarę goryczy przelał jak wpadl na pomysł stworzenia własnej linii modowej „M” jak Mario. Chciał t-shirty na targunkupować i drukować naprasowanki z Logo „M” zrobione w paincie. Dalej by to żelazkiem sam prasował i Na dyskotekach markę promował. Najbardziej przykre jest to że inni jego pokroju by to łykali.
Zgłoś
GrubyKleks 2024-09-28, 11:11 1
to nawet na soft na sadisticu jest żałosne i słabe
Zgłoś
baronturbina 2024-09-28, 11:21
GrubyKleks napisał/a:

to nawet na soft na sadisticu jest żałosne i słabe

Słabe owszem, ale czy Ty jesteś niezależnym krytykiem? Bo sam nic nie wrzuciłeś jeszcze a oceniasz jak byś na swoim był.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów