📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde, wiele razy byłem najebany tak, że po prostu nie mogłem już bardziej. Nie byłem w stanie pić. A nigdy chyba nie byłem w takim stanie...a nie ...zaraz! Po prostu nie pamiętam! hahaha
Nie zmienia to faktu, że nigdy sie nie zlałem w gacie i nigdy mnie nie nagrywal żaden (pseudo przyjaciel)
Nie zmienia to faktu, że nigdy sie nie zlałem w gacie i nigdy mnie nie nagrywal żaden (pseudo przyjaciel)
Ja pierdolę, jak można się zlać w gacie, ale mniejsza z tym. Każdej z tych 'dam', powinno się nastrzelać po ryju, z rana na kaca.
@quash
Nie wiem co według Ciebie oznacza "porządna kobieta", ja bym chętnie z nimi poszedł na imprezę i porządnie się zabawił.
Nie wiem co według Ciebie oznacza "porządna kobieta", ja bym chętnie z nimi poszedł na imprezę i porządnie się zabawił.
Raz czy dwa może się zdarzyć każdemu, wystarczy nie znać swoich możliwości. Chyba, że tak się bawią codziennie dziewczęta, to to już jest pato.
brancik napisał/a:
Teraz wiem gdzie włożyć palce kobiecie by wywołać wymioty!
W 1:15 ona korkuje palcami cipkę, żeby rzygi tylko z jednej strony leciały.
Oj tam szmaty zaraz, może damy to nie są, ale to co w gimbazach płeć przeciwna wyprawia, to tutaj pełna kultura ... Tak skorzystałbym
Cytat:
Teraz wiem gdzie włożyć palce kobiecie by wywołać wymioty!
Jak widać w 1:22, trzeba jedną rękę trzymać w cipce, drugą na szyi. Zupełnie jak podczas rutynowego gwałtu
qhash napisał/a:
rozumiem, że w/g ciebie tak się zachowuje porządna kobieta?
Żulowi też mówisz: "tak się nie zachowuje porządny mężczyzna!"? Czy nawet dowolnemu najebanemu mężczyźnie... Kobieta nie jest człowiekiem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów