📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:30
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Teraz wiem gdzie włożyć palce kobiecie by wywołać wymioty! "
pokaz mamie jak sie zle poczuje : D
pokaz mamie jak sie zle poczuje : D
Aley_23 napisał/a:
Spalilbym sie ze wstydu jakby ktos wrzucil do sieci filmik na ktorym jestem zajebany i jeszcze sie zeszczalem w spodnie. A tamte maja z tego zwale... nie wiem ktora z nich jest wieksza idiotka, ta ktora doprawadzila sie do takiego stanu i sie z tego cieszy czy ta ktora ja nagrywa zamiast ja ogarnac.
Jak się jest najebanym, zdaje się, ze wszystkiego ma się zwałe... Ale fakt - największym kurestwem jest tu to nagrywanie, zamiast ogaraniania.
każdy lubi się napić ale trzeba wiedzieć z kim! teraz każdy lata z telefonem żeby coś nagrać albo napisać coś na fejsbuku gdy zapomni człowiek się wylogować. Niby zwałka potem ale może takie coś nawet człowiekowi życie zepsuć.
Lubią się najebać? I co z tego wielu lubi, tylko po chuj to wszystko filmować i wpierdalać do neta? Tak nie robią prawdziwi faceci. Jak sie pije to wszystko powinno zostać w towarzystwie.
@up , bo lubią się najebać tak jak prawie(z wyjątkiem ciot) facet ?
no naprawde-.- ja jakos nie pije, jestem sportowcem.
qhash napisał/a:
rozumiem, że w/g ciebie tak się zachowuje porządna kobieta?
porzadna kobieta tez potrzebuje sie czasem porzadnie najebac
tak samo jak porzadny facet
ej dobra bylem najebany nie raz nie dwa , nie raz nie mialem sily wstac , nie raz przybilem gwozdzia, widywalem laski zajebane jak mestershmithy ale kurwa zeby sie zlac w gacie to na serio juz chyba sie nie kontaktuje , kto normalny leje na fazie w gacie ?
Pierwsza całkiem ruchable i jeszcze sama się w krzaki kładła ^^
Się umyje, będziesz moja ;]
do wszystkich, którzy się tak oburzyli ma mój wpis, kobieta może się nachlać, ale:
1. nie sika w spodnie
2. nie haftuje jak kot
3. najważniejsze - jesli tak się zdarzyło to czy jest to powód do dumy, żeby to wrzucać do neta? chcielibyście w przyszłości oglądać swoją matkę w takim stanie ?
sadistic sadistickiem, ale jak ktoś wcześniej napisał, szanujmy się do kurwy nędzy
1. nie sika w spodnie
2. nie haftuje jak kot
3. najważniejsze - jesli tak się zdarzyło to czy jest to powód do dumy, żeby to wrzucać do neta? chcielibyście w przyszłości oglądać swoją matkę w takim stanie ?
sadistic sadistickiem, ale jak ktoś wcześniej napisał, szanujmy się do kurwy nędzy
jakim tępym człowiekiem trzeba być, żeby kiedykolwiek zaliczyć zgona, rzygać po alkoholu? to się tyczy i bab, i facetów. chyba każdy zna swoją granicę wytrzymałości. jak ktoś pisze, że każdy musi się czasem porządnie najebać, to gratuluję smutnego życia, serio
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów