📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak właśnie działa lubelska cytrynówka. Ciekawe jakby się zachował po czystej?
Dzięki, że wpadłes się przedstawić, a teraz wracaj na glamrap twardzielu z getta.ja pierdole ale ALE CIPA ....
Jak kiedyś podrośniesz to zrozumiesz, że pewnych rzeczy się nie robi bez poważnej przyczyny:
- nie napierdala się z człowiekiem, który cię zaprosił do własnego domu
- nie napierdala się kolesia przy jego dziecku albo rodzicach
- nie bije się kobiet chyba, że ona uderzyła pierwsza
Takie podstawy, których powinien cię nauczyć twój ojciec. Niestety jak widać spierdolił robotę...
@Cyrk I jeszcze nie bije się faceta w obecności jego kobiety.
kolpolter napisał/a:
ja pierdole ale ALE CIPA ....
No nie wiem czy cipa, ewidentnie opierdalał czarnucha (11s - nigger / nigga), a gdy podszedł właściciel o słusznym kolorze skóry, to zwyczajnie przeprosił za to, że będąc w gościach nie upilnował niewolnika.
@UP
A faceta w obecności jego faceta można?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
A faceta w obecności jego faceta można?
jak łatwo wywołać burze gówna a nawet nie zrozumieliście o co mi chodziło ktoś powinien sprawdzać wiek przy tworzeniu tutaj profilu
to trzeba bylo napisac bardziej zrozumiale. jezeli 100% ludzi nie rozumie o co ci chodzi to kto ma problem? pozatym mowa jest srebrem, a milczenie zlotem.
pojazd na maxa - " yyyyyyyyyyyyyy chopaki nie o to chodzilo " klasyk
o.0
@kolpolter plan dzialania:
1. Pierdolni jakas kompletna glupote
2. Wyjdz na skonczonego debila
3. Otrzymaj sluszny pojazd od kogos inteligentniejszego
4. Popatrz jak wszyscy sie zgadzaja z pojazdem po tobie
5. Wal głupa, ze miales cos innego na mysli i ze to ludzie co ciebie jada sa glupi bo cie nie zrozumieli, a ty oswiecony (oczywiscie nie podajac co miales na mysli- bo nie miales nic, tylko po prostu jestes debilem)
6. Walnij cos jeszcze o wieku komentujacych (dzieci, gimbaza itp.)
7. Wygrales (oczywiscie jestes jedyna osoba, ktora tak uwaza)
1. Pierdolni jakas kompletna glupote
2. Wyjdz na skonczonego debila
3. Otrzymaj sluszny pojazd od kogos inteligentniejszego
4. Popatrz jak wszyscy sie zgadzaja z pojazdem po tobie
5. Wal głupa, ze miales cos innego na mysli i ze to ludzie co ciebie jada sa glupi bo cie nie zrozumieli, a ty oswiecony (oczywiscie nie podajac co miales na mysli- bo nie miales nic, tylko po prostu jestes debilem)
6. Walnij cos jeszcze o wieku komentujacych (dzieci, gimbaza itp.)
7. Wygrales (oczywiscie jestes jedyna osoba, ktora tak uwaza)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów