Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam proponuję wyslac tam nasze sieroty rycerzy maryi i księży pedofili niech ich nawracają na chrześcijańskie gówno zobaczymy jak skończą
stary a głupi
Ja tam proponuję wyslac tam nasze sieroty rycerzy maryi i księży pedofili niech ich nawracają na chrześcijańskie gówno zobaczymy jak skończą[/Gdybys przeczytał kilka książek w życiu to byś wiedział ze ten rejon chrystianizować był zanim u nas ktokolwiek pomyślał o skupieni władzy nad więcej niż jedynym plemieniem orajacym poletko w środku puszczy porastającej ziemie nad Wisła .
Gruzja ,Armenia
Czy ja wiem. Nie takie origami
Piwko stary za zaoranie pieprzenia nie popratego żadnym argumentem.
Patopatrioci usłyszeli na TVPiS o potężnej polskiej armii wyposażone w drony o idioci uwierzyli.
Zapamiętajcie sobie raz na zawsze. Ten kraj to karykatura państwa i tu zawsze wszystko jest spierdolone, zjebane i najgorsze.
Te produkcji polskiej to amunicja krążąca, małe relatywnie tanie drony krótkiego zasięgu które albo odstawiają kamikadze, albo prowadzą rozpoznanie. Produkowane przez prywatną firmę. Myślę że nadają się dobrze do tego do czego zostały stworzone.
Już widzę, jak polskie drony są wykorzystywane do samobójczych ataków. Nie mówiąc już o tym, że trzeba by jeszcze przynajmniej kilkadziesiąt takich maszyn poświęcić na ćwiczenia, aby operatorzy nauczyli się precyzyjnie uderzać w cel. A kasa na premie dla mężów stanu, z czego pójdzie?
Wiewór, Przecież husaria nas uratuje. Tak mówili w telewizji
Nie mówiąc już o tym, że trzeba by jeszcze przynajmniej kilkadziesiąt takich maszyn poświęcić na ćwiczenia
Piloci samolotów też rozpierdalają dziesiątki maszyn zanim nauczą się lądować?
Piloci samolotów też rozpierdalają dziesiątki maszyn zanim nauczą się lądować?
Co ma uczenie się lądowania do nauki uderzenia w cel samobójczymi dronami? Zastanowiłeś się chociaż przez chwilę, zanim to napisałeś? Rozumiem, że myślisz, że żołnierz dostaje rakietę i od razu idzie zabijać, ale tak to wygląda tylko na filmach.
Ja tam proponuję wyslac tam nasze sieroty rycerzy maryi i księży pedofili niech ich nawracają na chrześcijańskie gówno zobaczymy jak skończą[/]
jakbyś się douczył to byś wiedział Armenia jest chrześcijańska . Ale brakuje tam na pewno elgebetów i homokomando i cała resztę feministek i innych. Mogli by się wykazać walecznością .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów