Dwóch kolesi improwizuje grając na pianinie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie się zgrali, to świadczy o tym że muzyka jest językiem międzynarodowym i za pomocą nut, dźwięku, linii melodycznej jesteśmy w stanie się porozumieć z każdym i wszędzie. Zimny browar dla tych panów
To są filmy właśnie godne SADISTICA - strony któryej myślą przewodnią jest "Codzienna dawka czarnego humoru"
i zjebany tekst gimbusów nacierających na stronke - Nie podoba sie to scroluj dalej...
Nie podoba sie, i nie wchodze se tu poscrolować, i wyodrebniac filmy, chce tu CZARNY HUMOR...
i zjebany tekst gimbusów nacierających na stronke - Nie podoba sie to scroluj dalej...
Nie podoba sie, i nie wchodze se tu poscrolować, i wyodrebniac filmy, chce tu CZARNY HUMOR...
Eeee tam, dla mnie lipa. Jeden drugiego nie słucha, nie trzymają rytmu, każdy ciągnie w swoją stronę.
Debal, Szkoda, że Twoja matka nie skleiła 22 lata temu...
@idejakprzecinak
chodziło o improwizacje a Mariusz znany już nam dobrze. Gra motyw przewodni filmu Ostatni Mohikanin, zresztą tez pewnie wszystkim znany.
co do improwizacji to owszem dobra a zaczęło się od nut podobnych do pewnego anime "Clannad" no ale nie o tym.
@Nikodem_Szulcc
I chuj. Tak kurwa SADISTIC i co to znaczy, że w trakcie rozpadających się ciapaków, przejechanych ruskach i sporadycznie materiałów różnych ludzi z ich dni codziennych, nie może się pojawić coś normalnego. A co do tak bardzo chcianego czarnego humoru
to wiesz co powinieneś swojemu dziecku kupić na gwiazdkę?
Skakanke!
tylko szkoda że jest kadłubkiem....
chodziło o improwizacje a Mariusz znany już nam dobrze. Gra motyw przewodni filmu Ostatni Mohikanin, zresztą tez pewnie wszystkim znany.
co do improwizacji to owszem dobra a zaczęło się od nut podobnych do pewnego anime "Clannad" no ale nie o tym.
@Nikodem_Szulcc
I chuj. Tak kurwa SADISTIC i co to znaczy, że w trakcie rozpadających się ciapaków, przejechanych ruskach i sporadycznie materiałów różnych ludzi z ich dni codziennych, nie może się pojawić coś normalnego. A co do tak bardzo chcianego czarnego humoru
to wiesz co powinieneś swojemu dziecku kupić na gwiazdkę?
Skakanke!
tylko szkoda że jest kadłubkiem....
Dobrze grali, ale nie uwierzę że to 2 amatorów tak się po prostu spotkało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów