"Rysunki niemożliwe" autorstwa Martina De Pasquale to kolekcja dziwnych, czasem nawet lekko niepokojących ze względu na tematykę zdjęć, przerobionych odpowiednio w Photoshopie. Trzeba przyznać, że facet ma talent, a przede wszystkim niesamowitą wyobraźnię...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
mam czas, mam kompa, umiem robić zdjęcia, potrafię obsługiwać Photoshopa, pomysłów na stworzenie czegoś fajnego mam mnóstwo...
cholera nie mogę tylko znaleźć wymówki dlaczego ja tak nie zarabiam na życie?
cholera nie mogę tylko znaleźć wymówki dlaczego ja tak nie zarabiam na życie?
Nostres, zdjęcia dobrej rozdzielczości napędzają. Sam mam kreatywne przerobione zdjęcia, mógłbym je wrzucić na sadistica ale są zbyt soft jak bongo
miałem cichą nadzieje, że ten pedał tu nie trafi
Ten wielki piesek zajebisty... Kurwa zawsze o takim marzyłem ;d Wie ktos co to za rasa i gdzie go kupic ?:d
tak, tak kradzione ale prawdziwe
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Rzeczowe "wypierdalaj" jest źle widziane nawet, jeśli jest uzasadnione. A wpierdolenie od chuja zdjęć idzie na główną, żeby porozpierdalać stronę. No kurwa brawo!
fb.com/uookie
kurwa ale to jest słabe... ludzie potrafią zrobić dla jaj fejka w photoshopie i za chuj nie widać, miesiącami lecą rozkminy czy to jest możliwe, a ten koleś rzekomo sztukę tworzy a te "dzieła" śmierdzą photoshopem na kilometr nie mówiąc już o jakimś przesłaniu. "Niepokojących" ? Chyba autor miał ciężkie dzieciństwo jak to jest dla niego niepokojące.
Przynajmniej nie siedzi przy kompie hejtujcie go dla mnie i tak jest dobry xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów