📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gosciu chodzi i nie dowireza, ze wylal piwo, a na koncu wyciaga rece do boga i mowi 'ojcze, coz zem ci uczynil?!"
Do pana w czerwonej czapeczce, gdzie tą rączkę tam pchasz łobuziaku Ty ?
wyjebał się to wyjebał,na chuj drążyć?na chuj wstawiać takie gówno na sadola?
Niby muzyka dla inwalidów umysłowych, a mimo że pijani tak że się przewracają to ludzie tam jak ludzie nie jak zwierzęta (hhk to taki hhpowy odpowiednik brudstoku)
BPG napisał/a:
Niby muzyka dla inwalidów umysłowych, a mimo że pijani tak że się przewracają to ludzie tam jak ludzie nie jak zwierzęta (hhk to taki hhpowy odpowiednik brudstoku)
Oj widzę, że kolejny rok niezdany będzie w gimnazjum z polskiego
Pan z czerwoną bluzą nie może opanować ręki
Polska kadra trenuje przed meczem z Gibraltarem.
Mógł jeszcze którąś z tych dziewczyn trafić, byłby dużo lepszy efekt
HH Kemp, nie żeby coś, sam tam chcę pojechać po Woodstocku, ale fajnie to wygląda
Filmik z Woodstockiem - "bul" dupy wszystkich dzieciaczków itp, że brud, syf, ubóstwo, alkoholizm, wieczne kurwa spieranie się, jak można tam jechać i wyjebane w kosmos dyskusje.
HH Kemp - cisza. A to jest Woodstock, tyle że płatny i inny typ muzyki. No i mniej ludzi na nim jest.
Filmik z Woodstockiem - "bul" dupy wszystkich dzieciaczków itp, że brud, syf, ubóstwo, alkoholizm, wieczne kurwa spieranie się, jak można tam jechać i wyjebane w kosmos dyskusje.
HH Kemp - cisza. A to jest Woodstock, tyle że płatny i inny typ muzyki. No i mniej ludzi na nim jest.
ależ się poskładał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów