📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jest taka mentalność, brak kultury, zwykle chamstwo. Ja mam Lexusa to mi wolno, jebać innych. Ruskich nie zmienisz. To kultura która powinna zniknąć.
Zaprawdę straszna tragedia, współczuję i łączę się w bólu mając nadzieję, że ofiary i świadkowie otrzymają opiekę psychologa i psychoterapeuty. Niech Bóg będzie z nimi.
Czemu te pizdy tak się drą??
Bedek33 napisał/a:
To jest taka mentalność, brak kultury, zwykle chamstwo. Ja mam Lexusa to mi wolno, jebać innych. Ruskich nie zmienisz. To kultura która powinna zniknąć.
Czy ty widzisz co tam się odwaliło?
Naziole wypierdalać!
Po drugie narty powinny się odpiąć no chyba że mieli wiązania dojebane na maxa co nie powinno mieć miejsca
Wyciągi narciarskie, galerie handlowe i kościoły mają dużo wspólnego. Uważający się za lepszych niż inni parkują gdzie popadnie, jak najbliżej wejścia. Im lepszy samochód tym gorzej zaparkowany.
leonfun napisał/a:
Gdzie oni kurwa mają oczy, ten bus był aż tak mały że go nie zauważyli.
Po drugie narty powinny się odpiąć no chyba że mieli wiązania dojebane na maxa co nie powinno mieć miejsca
Jakie znowu wiązania?
Zaczepy narciarskie mają kilka rodzajów bezpieczników i niektóre przy takim pionowym zakleszczeniu nie puszczą buta.
Pominąwszy, że bus typowo po rusku jechał pod wyciągiem(?), że narciarze mieli narty opuszczone czubkami w dół (!), to jak dojebane mieli zapięcia, że im sie narty nie wypięły - pewnie mieli nastawione na maxa.
Karkus napisał/a:
Pominąwszy, że bus typowo po rusku jechał pod wyciągiem(?), że narciarze mieli narty opuszczone czubkami w dół (!), to jak dojebane mieli zapięcia, że im sie narty nie wypięły - pewnie mieli nastawione na maxa.
No i co z tego, że mieli opuszczone w dół? Wiązania w tej płaszczyźnie trzymają, reagują bardziej na boczne siły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów