Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
Jednak jesteśmy głupim narodem, że nie potrafimy odróżnić czasów jak była komuna z drugą wojną światową. Płakać się chce.
Na koniec, sztandarowe : Nie jestem katolem, ani pisiorem, więc mnie nie wrzucajcie do jakiegoś wora, razem z fanatykami.
[...]skoro przez 50 lat my, jako Naród, woleliśmy u władzy komunistów od prawicowców należy to uszanować...
Ja pierdole... Skąd ty się urwałeś idioto? Że niby my Polacy CHCIELIŚMY socjalistów u władzy?
#temat
Ten stary dziadzio nie powinien wypowiadać się na sprawy bieżące...
Jeszcze mało brakowało a chlapnął by że Kiszczak i Jaruzelski są niewinni i nie wydali rozkazów strzelania do cywili a wojska ZSRR gotowały się do ataku...
"Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę"
Piłsucki
Byle do końca wakacji, nie?
Szkoda mi tego dziadka, który nie rozumie że walka o wolną Polskę i istnienie narodu trwa nadal, tylko innymi metodami
Tak w ogóle co za banda pustaków się tak darła, bo ciężko mi uwierzyć że to wyszło z ust PISowców, ONR lub Legii
I co z tej niepodległości skoro teraz w tej "wolnej polsce" wszystko zostało sprzedane, a polak pracuje za grosze u francuza, niemca, itd. Miałbym walczyć za ten kraj? Za co, za tuska? za kaczyńskiego?
za wlasny dom i kraj glupia kurwo jak nie wiesz za co sie walczy tylko widzisz polityke to mozesz smialo wypierdalac na zmywak do anglii albo do niemiec na szparagi
debile pierdolone
Głupi to jesteś Ty, że nie potrafisz odróżnić które hasła do kogo były kierowane. Raz sierpem raz młotem było krzyczane na temat obecnej władzy i tylko gdy oni, czyli Tusk i Gronkiewicz-Waltz składali jakieś kwiaty czy chuj wie co oni tam robili. No co za baran.
Posralbys sie ""bohaterze"" gdybys mial byc na miejscu tego jak go nazywasz"dziadka"" wiec daruj sobie
Jebani krzykacze zaczadzeni glupota majacy co jesc i mogacy glosic co chca ...wiec pierdolony kretynie nie mow nic o walce o istnienie narodu jelopie osiedlowy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów