18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
g................t 2012-08-02, 13:37
I to wlasnie swiadczy o waszym chamstwie, obojetnie do kogo by te slowa byly kierowane. Podczas takiej uroczystosci nalezy zachowywac sie z godnoscia i honorem o ktorym tyle mowicie 'patrioci'. Swoja droga dam sobie reke uciac, ze zaraz jakis lysy gejniusz zwali cala wine na prowokacje lewakow. To dokladnie ich styl.
Zgłoś
p................6 2012-08-02, 13:37 2
Stachu14words napisał/a:

Głupi to jesteś Ty, że nie potrafisz odróżnić które hasła do kogo były kierowane. Raz sierpem raz młotem było krzyczane na temat obecnej władzy i tylko gdy oni, czyli Tusk i Gronkiewicz-Waltz składali jakieś kwiaty czy chuj wie co oni tam robili. No co za baran.

Glupi zjebie krzykaczu nie wiesz nic o czerwonej zarazie ani wladzy sierpa i mlota tacy jak ty maja mozg tylko po to by drzec morde.

Albo uszanujesz obchody legalnie zorganizowane pezez demokratyczna wladze albo spierdalaj na stadion wsrod tobie podobnych malp poczujesz sie lepiej.
Zgłoś
RumAndCola 2012-08-02, 13:40 1
@up o jakiej demokracji w Polsce Ty mowisz ?

just cry
Zgłoś
Z................y 2012-08-02, 13:41 4
Już gimbusy z sadola spięci do granic możliwości, zrozumcie bydło, że oni to kierowali do Gronkowiec-Walz i partii ryżego, jak ktoś napisał wyżej. Co ten dziadzio pierdoli, że nie ma komuny? Oczywiście, że jest, tylko zakamuflowana, żeby zwierzęta się nie połapały o co chodzi. Ahh kiedy to polactwo się nauczy...
Zgłoś
p................6 2012-08-02, 13:43 4
RumAndCola napisał/a:

@up o jakiej demokracji w Polsce Ty mowisz ?

o takiej o ktorej ty nie masz pojecia bo jestes malym glupim zjebkiem nie znajacym historii

Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Już gimbusy z sadola spięci do granic możliwości, zrozumcie bydło, że oni to kierowali do Gronkowiec-Walz i partii ryżego, jak ktoś napisał wyżej. Co ten dziadzio pierdoli, że nie ma komuny? Oczywiście, że jest, tylko zakamuflowana, żeby zwierzęta się nie połapały o co chodzi. Ahh kiedy to polactwo się nauczy...

Jesli lysy dres nie moze tego krzyczec pod rada ministrow tylko wpierdala sie z podobnymi przyglupami jak ty na taka uroczystosc to kazdy ma w dupie przeciw komu za brak szacunku do poleglych powinni zapierdalac w kamienilomach bo do zwierzat ludzkie normy sie nie nadaja.

a za zwrot "co ten dziadzio pierdoli" powinienes miec wybite z geby te krzywe zabki
Zgłoś
deniZ 2012-08-02, 13:47 1
@pavel666:
no to ci sie nazbiera warnow bedziesz mial czas, zeby ochlnac
Zgłoś
g................t 2012-08-02, 13:48 3
Pavel, przeciez w Polsce nie ma demokracji. Skoro w glosowaniu 'jedyna, sluszna, prawicowa' partyja przegrala, to musi byc spusek, mistyfikacja i totalitaryzm. Skoro Korwin ma pare dobrych pomyslow, ale za cholere zmyslu marketingowego i przegrywa wszystko to tez nie moze byc demokracja.
Zgłoś
blendziooh 2012-08-02, 13:48 8
Kurwa mać jebne. "Wolna Polska" "Nie ma komuny". Jeszcze dziadzio mógł powiedzieć, że mamy "demokracje". W Polsce mamy patriokracje a nie demokracje, nie mamy wolnego kraju, bo kraj wolny to taki, w którym każdy może pracować jak chce, robić to co chce i wydać sprzeciw jak coś nie pasuje. Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku, a nie od razu zabijanie i kradzieże. Wolna Polska podpierdala obywatelom połowe wypłaty i na co to kurwa idzie? Na drogi? Hahaha. Na leczenie i szpitale? Hahaha. To może na emerytury? Hahaha x10.
Wolny kraj to kraj bez podatków i bez państwowej służby zdrowia, bez nadmiernej opiekuńczości państwa.

Niech będzie tak jak w USA to wtedy może mówić o wolnym kraju. O kraju, w którym mogę się obronić przed bandytą, który będzie próbował zabić mnie i okraśc w moim własnym domu, o kraju, w którym mogę sam sobie odkładać na emeryturę i o kraju, w którym za służbę zdrowia płacę wtedy, kiedy tego potrzebuje.

Polską rządzą komuniści i tyle, nic się nie zmieniło, te same mordy od tylu lat. Wpajają każdemu, że jest dobrze, chuj jest, nie dobrze.

Żałosny kraj. Zamiast świętować same sukcesy to świętujemy "powstanie warszawskie" czyli największą porażkę ever.

Na chuj nam taka pseudo niepodległość? Po co walczyli nasi przodkowie? Byłbym teraz Niemcem, zapierdalałbym nowym Mercedesem i miałbym w chuj kasy z dobrze płatnej pracy, moja rodzina też.

Pierdolony kraj absurdów, a srają się o jakiś występek na smiesznej rocznicy. Teraz mnie zjadą piehdolnięci pseudopatrioci, którzy planują przyszłość za granicą, ale i tak nazywają się patriotami, bo mają flagę Polską w szafie, wywieszali flagi na samochodach na euro i poszli wczoraj świętować szopkowatą minutę ciszy. Bo jebne.
Zgłoś
McMenel 2012-08-02, 13:49 6
Pan Mularz napisał/a:

Mi się wydaje, że po prostu krzyczący zostali źle zrozumiani. Większość tutaj widzę nie załapała do kogo te słowa były kierowane
Dziadek też gada głupoty.
Piszę to jako osoba postronna. Możecie się wyładować pisząc w moim kierunku swoje nędzne komentarze. Słowa hołoty nie robią na mnie wrażenia. Myślę jednak, że ta nieliczna, inteligentna część tego forum mnie zrozumie.
Pozdrawiam.

Przekaz był jasny i czytelny nawet dla idioty. Skoro uważają PO za komunę to cóż... Gratuluje inteligencji. Sami są bardziej komunistami chcącymi zamiast czystego komunizmu wprowadzić narodowy socjalizm rodem z 3 rzeszy. Bo cóż proponuje ich idol pan Kaczyński ?? Takie bojówki i akcje przypominają mi sytuacje gdzie 4 letni dzieciak krzyczy na środku sklepu że chcę zabawkę do swojej matki. "Chcem i koniedz". Pierdoleni inteligenci.

@UP nie podoba ci się ?? To głosuj na swojego Mikkego. Nikt ci nie zabrania. To iż tylko niewielkiej garstce fanatyków podoba się system proponowany przez tego oszołoma to wasz problem. A tak zapomniałem wam demokracja potrzebna jest tylko do zdobycia władzy a potem dyktatura albo monarchia. Wszak tak ciepło o tych systemach się pan Mikke wypowiada.
Zgłoś
g................t 2012-08-02, 13:53
Nie do konca jest jak mowisz. Polska przez 23 lata zrobila bardzo duze postepy, szczegolnie w 8 ostatnich latach. Owszem, jest bieda i dlugo jeszcze bedzie, ale powoli wychodzimy na ludzi. Osratnio zdalem sobie sprawe, ze nie bardzo kalkuluje mi sie siedziec za granica bo mimo pozornie lepszych zarobkow o wiele wtabilniej zylo mi sie we Wroclawiu.
Zgłoś
M................d 2012-08-02, 13:55
Faszyści, precz z komuną wołali! Musimy szybko zadzwonić po kolegów z Berlina żeby tym nazistom pokazać gdzie ich miejsce!!
Zgłoś
Pleso93 2012-08-02, 13:58
soban2100 słusznie podsumował.
Zgłoś
głodny_toster 2012-08-02, 14:01 10
@up do wszystkich, którzy popierają tych wieśniaków buczących.

Nigdy nie byłem i nie jestem za którąkolwiek partią polityczną. Uważam, że wszystkich liderów pp i członków pp powinno się spalić i ich prochy wyjebać do kibla, zaś sejm zburzyć,spalić i zaorać plac po sejmie. Postawić od nowa i wybrać nową ekipę.

Swoje poglądy polityczne, swoją dezaprobatę wynikającą z tego, że rządzą Ci a nie inni politycy, to powinni wygłaszać pod sejmem, w protestach na ulicy, nie wiem...najebać politykom...wszędzie tylko nie w takim miejscu i nie w takim czasie. Zachowali się jak zwykłe bydło, nie umieli być cicho, nie umieli uszanować zmarłych. Jebie mnie to jakiej partii kurwa kibicują. Trochę kultury ludzie kurwa...W takim dniu, wszyscy jesteśmy tacy sami...o Polskę walczyli różni ludzie, o jej wolność, z różnymi poglądami, z różnym podejściem i skutkiem późniejszym ich działań. Różnie było w Polsce. Przeważnie zawsze źle, bo albo nas jako naród dymano za zgodą innych albo my sami siebie dymamy przez wybory do sejmu. I właśnie dla tych ludzi, którym jest poświęcony ten pomnik i to święto wszyscy powinniśmy zamknąć ryj, zwiesić głowę, odmówić sobie pod nosem modlitwę do Boga,jakieś dyrdymały, inne chuje muje dzikie węże, zaśpiewać hymn Polski, złożyć kwiaty i wypierdolić do domu na obiad a nie jeszcze robić groteskę polityczną kurwa:|

Jebie mnie to która grupa i co na mój temat po tym co napisałem jebnie. Wszystkim krzykaczom i uprawiającym jarmark polityczny w takie święta...chuj w dupe i kawałek szkła AVE!
Zgłoś
M................o 2012-08-02, 14:05
Dobrze, widzę że jest tu wielu wspaniałych znawców historii, którzy z dziką ochotą wytłumaczą mi na jakiej podstawie twierdzą iż w naszym kraju mamy w 2012 roku komunizm i dlaczego czują się tak bardzo stłamszeni i przez kogo. Kto i z czego was okradł, kto i jak wam odbiera waszą wolność o którą, wychodzi na to że chyba nie potrzebnie, walczyli dzielni młodzi ludzie podczas Powstania Warszawskiego... no czekam internetowi mądrale, oświećcie mnie.
Zgłoś
sadyk 2012-08-02, 14:11
Ministerstwo kultury jest chyba niedofinansowane skoro takie rzeczy się już dzieją. Naprawdę mi jest przykro z tego co widzę. A co muszą czuć ci starsi panowie i panie ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów