Się porobiło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Się porobiło
Po pierwszych 2 sekundach widać słaby fejk.Kiecke trzyma w garści i ją nawet lekko opuszcza.
Słabe ruskie w chuj.
Słabe ruskie w chuj.
Jeżeli ktoś widział ukrytą kamerę od ruskich, z lat 90tych, ten wie co to znaczy ustawione ruskie kupsko.
Ale płaskodupie...
Ładna bielizna. Szczęściarz. Tyle że ostatni raz miała coś takiego na dupie. No chyba że będzie wychodziła na firmową imprezę.
zwierzak30 napisał/a:
Po pierwszych 2 sekundach widać słaby fejk.Kiecke trzyma w garści i ją nawet lekko opuszcza.
Słabe ruskie w chuj.
Czemu się dziwisz że jest to na głównej? Sadol pokochał pizdoki, a chuja w dupie ma już od wielu lat.
No i na chuj to wszystko? Pytam: na chuj to wszystko? Wypierdolić kilkanaście tysięcy na jedną imprezę, żeby laska była zadowolona a teraz będzie miała traumę. Było normalnie się ubrać a nie cudować. Kto by pomyślał, że to się może zepsuć.
Wejście smoka jak z Brucem Lee
nie wiem czy wiecie ale filmik ma co najmniej 12 lat
LouisdeFunes napisał/a:
nie wiem czy wiecie ale filmik ma co najmniej 12 lat
Dokładnie. Widziałem to przynajmniej 10 lat temu. A w dodatku to filmik z jakiejś serii ukrytej kamery.
Japrdl... ktoś wie jak to zakopać? Przecież to wystarczy już IQ na poziomie wiertarki albo żyrandola, żeby się skapnąć, że to fejk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów