18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sard 2020-09-28, 18:33 17
Jeśli widzę hindusów lub Da Silvów i sprzęt bardziej skomplikowany od kija do drapania po dupie wiem, że będzie coś odjebane na grubo.
Zgłoś
WojtekN 2020-09-28, 18:57 3
sard napisał/a:

Jeśli widzę hindusów lub Da Silvów i sprzęt bardziej skomplikowany od kija do drapania po dupie wiem, że będzie coś odjebane na grubo.

Aż dziw że tyle tego tam mają.
Zgłoś
Noside 2020-09-28, 19:15 5
Fizyka się kłania. Fizyka kłania się tak mocno, że aż jej w plecach coś strzeliło

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Barnellini 2020-09-28, 19:49 4
Każdy sadol wie z filmików, że ciężarówka postawiona na koła po tym jak odpoczywała na boku będzie miała ochotę gdzieś pojechać. Sadol uczy sadol bawi

Fuck lefties!!!
Zgłoś
plastic 2020-09-28, 20:35
4:45 - jaki piękny kolor wody

Barnellini napisał/a:

Każdy sadol wie z filmików, że ciężarówka postawiona na koła po tym jak odpoczywała na boku będzie miała ochotę gdzieś pojechać. Sadol uczy sadol bawi

ale czy to znaczy, że wiesz jak temu zapobiec? bo zaciągnięcie hamulców mogłoby wzmocnić odbicie. sadol uczy, ale expertów z nas nie robi
Zgłoś
Svenlee 2020-09-28, 21:57 1
plastic napisał/a:

ale czy to znaczy, że wiesz jak temu zapobiec? bo zaciągnięcie hamulców mogłoby wzmocnić odbicie. sadol uczy, ale expertów z nas nie robi

co do tego mają hamulce?
Zgłoś
panta_rhei 2020-09-28, 21:58
plastic napisał/a:

Smutne czasy nastały, że ktoś o namiastce pojęcia o czymkolwiek nazywany jest już ekspertem. Wystarczy czasem zrobić coś wolniej, pomyśleć dwa razy, a nawet trzy i nie podchodzić bezkrytycznie do pomysłów swoich czy owych "ekspertów".
Zgłoś
Svenlee 2020-09-28, 22:01 3
6:17 ogarnął. Poczuł, że przechyla to od razu opuścił ładunek i obniżył środek ciężkości
Zgłoś
kubol 2020-09-28, 22:33
Jak ja lubie ogladac tepybh chujow w akcji. Leci piwko.
Zgłoś
Barnellini 2020-09-28, 22:35 1
plastic napisał/a:

Np podłożyć kłody pod koła aby nie odjechała po postawieniu w normalnej pozycji. Wyjebać ze dwie przyczepki piachu w miejscu gdzie koła zetkną się z gruntem aby choć trochę miękko upadła i nie odjechała. To tak na szybko wymyśliłem.

Jakby inżynierowie z filmu wiedzieli czego się spodziewać to też by może coś wymyślili ale po pierwsze nie odwiedzają sadola a po drugie suma ilorazu inteligencji wszystkich bohaterów filmu jest równa przeciętnemu ilorazowi jednej osoby w Europie.

Ale z jednym się zgodzę: Piękny kolor wody w 4:45.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Dementator 2020-09-29, 8:39
Jakie domino w pierwszym filmiku
Zgłoś
Pts 2020-09-29, 13:30 1
Większość już była, ale w końcu wszystkie na jednym filmie
Czekam na pełny metraż..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów