nie - to oznacza, że sporo ludzi wyjechało i po kilku miesiącach (czy latach) są bardziej angielscy od królowej Elżbiety
@up
nie - to oznacza, że sporo ludzi wyjechało i po kilku miesiącach (czy latach) są bardziej angielscy od królowej Elżbiety
Znam takich, po polsku zapomniał a po angielsku czy niemiecku nie umie, po półrocznym pobycie za granicą.
drugi sens w porządku, ale jednak nie jest to aż tak śmieszne jakby się niektórym wydawało
~hejter
na szczescie angielski jest miedzynarodowy i uczy sie go swiat a na Twoim Hamburgerowym sobie tylko jezyk wszyscy lamia
Moim językiem ojczystym jest polski, a urzędowym w kraju gdzie mieszkam jest niemiecki. Zresztą...
Jebać to, język jak język.
Ale nie wiem co gorsze, Niemcy na nas napadli a Anglicy nas wydymali (w kilkudniowych odstępach w 1939r).
Mozna się wadzić bo to i to jest kurestwem.
A więc jebać angielski, a niemieckiemu do ryja
Aha, to znaczy że sadistic jest kurwa mać anglojęzyczny?
jak jedziesz na wakacje to w jakim języku rozmawiasz? no tak po polsku, bo w PL to ojczysty język
jesteśmy już w takich czasach że jednak jeżykiem międzynarodowym jest angielki i choć ten wypadałoby znać żeby się w świecie porozumieć a teraz to już w szkołach jest obowiązkowy
Niedługo na tym portalu zaczniecie hejtować jak ktoś będzie umiał angielski/niemiecki bo to niepatriotyczne. Nieudacznicy jebani, języka nie potrafią się nauczyć, no kurwa
O ile ja "jebany nieudacznik" nauczyłam się języka obcego - tak Ty, jebany idioto, sarkazmu nie wyłapiesz nawet jak się o niego potkniesz.
jak jedziesz na wakacje to w jakim języku rozmawiasz? no tak po polsku, bo w PL to ojczysty język
jesteśmy już w takich czasach że jednak jeżykiem międzynarodowym jest angielki i choć ten wypadałoby znać żeby się w świecie porozumieć a teraz to już w szkołach jest obowiązkowy
Chodzi mi o to, że jak będe chciał sobie poczytać po angielsku, to sobie wejde na angielską strone, a nie kurwa na każdym kroku ten skurwiały angielski.
Znam ten język, nie śpiewająco ale znam. Tylko wchodząc na polskie forum wkurwiają mnie wstawki w obcych językach. Jak już jakiś kurwa "poliglota" wpierdala takie zestawy to niech się chociaż o tłumaczenie postara.
ps.tylko czekać na tematy w arabskim
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów