📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman ale świństwo zrobiłeś.
Ja do ostatniej sekundy czekałem na pociąg
Czuję większe rozczarowanie, niż gdy wyciągam do niedzielnego obiadu koperek z zamrażarki, a tam lody. Tak się kurwa nie robi! zgłaszam moderacji.
xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
xd
zgłaszam moderacji.
moderacji to możesz zgłosić chęci wpłacenia 1000 zł, niektórzy userzy nawet to łykną...
Ile tu się dzieje, tu rogatka spada, tamten dostaje w łeb, inny ćwiczy ciężary na rogatkach, reszta stoi jak po kebab u Chajzera, tylko gdzie jest pociung?
Gdzie jest kurwa pociąg?! Pytam się grzecznie.
Czy jest tutaj ktoś kto może dodać przejeżdżający pociąg w tym gównostanie? Film będzie kompletny
Fajna piosenka....
Założe się że wszyscy czekaliśmy na pociąg
adderwlkp napisał/a:
Halman ale świństwo zrobiłeś.
Szlabanowa gilotyna też dobra
Za szybko ucięte wstęp filmu zajebisty ale gdzie jest kurwa pociąg czekam na cz.2
Jedzie pociąg z daleka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów