Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehehe kraj moczem i gównem płynący.
Ale pociągi zawsze mają zajebiste
No i traktory.😂
Ale pociągi zawsze mają zajebiste
No i traktory.😂
Jeden z filarów BRICS, który ruscy uważają za przeciwwagę dla zgniłego Zachodu.

Śmiechy śmiechami, ale Polskę też można zilustrować filmikami z Danielem Magicalem, czy innym patusem z popegeerowskiej wsi na wiecznej bombie.
Czy nam się wizja świata moczem i gównem płynącego podoba, czy nie... To Azja jest przyszłością świata, nie my piwniczaki bez dzieci
Czy nam się wizja świata moczem i gównem płynącego podoba, czy nie... To Azja jest przyszłością świata, nie my piwniczaki bez dzieci

elim napisał/a:
W skrócie krowie łajno i pociągi.
I gówno. Dużo gówna, tak pomijać łajno. Zgrana społeczność której motto brzmi "W kupie siła, w kupie mocz".

siewie napisał/a:
Nie tylko program kosmiczny ale i broń atomowa
zaczynam wątpić w te ich programy paliwo rakietowe chyba maja z gówna a ta broń atomowa jak wszyscy hindusi czyli miliard w jednym momencie się zesrają
leonidkacap napisał/a:
Prawie 1,5mld. Na worldometers.Google już ponad 1mld450mln..zaczynam wątpić w te ich programy paliwo rakietowe chyba maja z gówna a ta broń atomowa jak wszyscy hindusi czyli miliard w jednym momencie się zesrają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie