Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja tylko patrze z boku jak ten joachin phenix w jokerze i sie smieje co sie odpjerdala, mnie to juz nie dotyczy a guuwniaki beda zmieniac plcie i beda sie wieszac pozniej xDD hahaha a jebac ich wszystkich a ja sie smieje z boku na to wszystko xD
ja sie ciesze bo jestem mizantropem i nienawidze ludzi mam nadzieje ze jak najwiecej guwniakuw naklonia do zmiany plci pozmieniaja plec w wieku 5 lat a potem w wieku 15 lat zrozumie co odjeeebal i sie powiesi HAHA
ja tylko patrze z boku jak ten joachin phenix w jokerze i sie smieje co sie odpjerdala, mnie to juz nie dotyczy a guuwniaki beda zmieniac plcie i beda sie wieszac pozniej xDD hahaha a jebac ich wszystkich a ja sie smieje z boku na to wszystko xD
Wpierw skończ szkołę, jaka by ona nie była. Potem możesz zostać nawet samobójcą.
Wpierw skończ szkołę, jaka by ona nie była.
Po co mu szkoła, skoro stoi z boku
Model tradycyjnej rodziny to chlejący bez przerwy ojciec, bijący na okrągło żonę i dzieci. Prawdziwy wzorzec męskości.
To jest model patologicznej rodziny, tradycyjny jest gdy ojciec też bierze odpowiedzialność za wychowanie i nauczanie dzieciaków, pokazuje czym jest odpowiedzialność, praca, dbanie o dobro rodziny i miłość, uczy jak żyć, a nie tylko sam siedzi w robocie, na siłce, z kolegami, na rybach itd. a jak dzieciak przychodzi to tylko " idź do mamy"
Jak to dobrze żyć w Ciemnogrodzie.
A nie można żyć w nowoczesnym państwie bez ciemnogrodu ale również bez takich idiotyzmów jak na filmiku?
Bardzo fajne i doskonale pasuje na mój tolerancyjny profil na FB Nic co ludzkie nie jest nam obce
Jesteś jednym z największych idiotów jakich w życiu poznałem.
Twoja głupota po prostu załamuje.
Masz kał zamiast mózgu.
Taki efekt, jak chłopca wychowuje sama matka, bez ojca, brak wzorca męskości i modelu tradycyjnej rodziny.
Haahhahaha. Dojebales po całości.
Miałem trzech kumpli wychowanych przez matki.
Jeden pracuje w ABW. Ma rodzine.
Drugi ma rodzine i pracuje w jakiejś hurtowni.
Trzeci jest zawodowym żołnierzem.
Mój najlepszy kumpel z LO z pełnej prawdziwej katolikiem rodziny skończył natomiast jako nieudacznik życiowy. Sprzedaje pietruszkę ma targu. Mieszka z rodzicami. Nie ma baby ani rodziny. Po robocie gra na komputerze i wali piwsko.
Prawaczki i te wasze teorie wyssane z dupy.
Model tradycyjnej rodziny to chlejący bez przerwy ojciec, bijący na okrągło żonę i dzieci. Prawdziwy wzorzec męskości.
To chyba u ciebie w domu.
Większość ludzi ma normalnych kochających rodziców.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów