📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Indonezyjski Program Kosmiczny cierpi na choroby wieku dziecięcego.
Balon to chyba nie pierwszy raz robili, ale pomysł, żeby podczepić do niego fajerwerki to chyba wymyślili na poczekaniu
Zastanawiam się jak to miało wyglądać w ich założeniu planu pierwotnego i ni chuja nie wiem. Wyszło całkiem zajebiście.
"podobno poparzone 60% powierzchni ciała" -woda na polu ryzia ochłodzić boląca dupa. Wracać do praca
Ktoś znowu na księżyc leciał ??
Amatorka. Takie zabawy robiliśmy na praktykach na spawalni. Z tą różnicą że napelnialiśmy reklamówki acetylenem i się podpalało. Ale najlepszy efekt był z kondonem, kumpel musiał się zgolić do łysa bo troszkę go odpaliło.
natko pietruszko, tyle CO2 w powietrzu. Teraz rachunki za prąd o 80% w górę.
co to kurwa jest, balon na murzyńską spermę czy o chuj tu chodzi, czmeu tak jebło ???
~Velture napisał/a:
Zastanawiam się jak to miało wyglądać w ich założeniu planu pierwotnego
1. Nadmuchać balon.
2. Rozgrzać w nim powietrze.
3. Podczepić petardy/ognie sztuczne/co tam mieli pod ręką wybuchowego.
4. Podpalić lonty materiałów wybuchowych.
5. Odwiązać liny mocujące (być może zostawić jedną dłuuuuuuuuuuuugą.
6. Odejść trochę.
7. Podziwiać, jak statek zbliża się do bogów.
8. Zacząć drzeć ryje bez opamiętania, gdy materiały wybuchowe zaczną działać.
8a. Ew. posrać się ze szczęścia.
9. Ściągnąć balon, bo ten na 100% nie zapali się od tego wszystkiego, na 100%....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów