18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Indonezyjski balon
Anal_Intruder_69 • 2024-05-13, 18:59
Zdarzenie miało miejsce na pulu ryżowym w wiosce Muneng w dystrykcie Balong w Ponorogo.

Cztery osoby ranne, w tym jedna ciężko - podobno poparzone 60% powierzchni ciała.
Zgłoś
frytburger.z.paprykarzem 2024-05-13, 19:22 20
Indonezyjski Program Kosmiczny cierpi na choroby wieku dziecięcego.
Zgłoś
Siriuz 2024-05-13, 19:27 1
Balon to chyba nie pierwszy raz robili, ale pomysł, żeby podczepić do niego fajerwerki to chyba wymyślili na poczekaniu

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
mygyry 2024-05-13, 19:28 35
Ale sprzęt do nagrywania to ma niezły
Zgłoś
~Velture 2024-05-13, 19:36 18
Zastanawiam się jak to miało wyglądać w ich założeniu planu pierwotnego i ni chuja nie wiem. Wyszło całkiem zajebiście.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
bercisko 2024-05-13, 19:58 2
"podobno poparzone 60% powierzchni ciała" -woda na polu ryzia ochłodzić boląca dupa. Wracać do praca
Zgłoś
Nikt_nie 2024-05-13, 20:10 6
Dobry ZOOM, ciekawe czym nagrywane?
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-13, 20:12
Nikt_nie napisał/a:

Dobry ZOOM, ciekawe czym nagrywane?

workiem ryżu...

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
krolikosus 2024-05-13, 20:49 2
Ktoś znowu na księżyc leciał ??
Zgłoś
Ryju1983 2024-05-13, 20:54 1
Amatorka. Takie zabawy robiliśmy na praktykach na spawalni. Z tą różnicą że napelnialiśmy reklamówki acetylenem i się podpalało. Ale najlepszy efekt był z kondonem, kumpel musiał się zgolić do łysa bo troszkę go odpaliło.
Zgłoś
Pawehan 2024-05-13, 20:55
Ludzie wylądowali na księżycu ?
Zgłoś
surojak 2024-05-13, 21:04 1
natko pietruszko, tyle CO2 w powietrzu. Teraz rachunki za prąd o 80% w górę.
Zgłoś
poliqon 2024-05-13, 21:22 1
co to kurwa jest, balon na murzyńską spermę czy o chuj tu chodzi, czmeu tak jebło ???
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-13, 22:32 4
~Velture napisał/a:

Zastanawiam się jak to miało wyglądać w ich założeniu planu pierwotnego

1. Nadmuchać balon.
2. Rozgrzać w nim powietrze.
3. Podczepić petardy/ognie sztuczne/co tam mieli pod ręką wybuchowego.
4. Podpalić lonty materiałów wybuchowych.
5. Odwiązać liny mocujące (być może zostawić jedną dłuuuuuuuuuuuugą.
6. Odejść trochę.
7. Podziwiać, jak statek zbliża się do bogów.
8. Zacząć drzeć ryje bez opamiętania, gdy materiały wybuchowe zaczną działać.
8a. Ew. posrać się ze szczęścia.
9. Ściągnąć balon, bo ten na 100% nie zapali się od tego wszystkiego, na 100%....
Zgłoś
sard 2024-05-13, 23:51 1
I co mogło się nie powieść? Wszystko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów