📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I co wy na to ateiści?
Chyba czas się nawrócić
… sarkazmu się chwyta.
Moarrrr!!!
powinni psa bez smyczy puścić za tym małym oszustem
jebać lewackie ścierwo !!!
LegendarnyZiom napisał/a:
Indyjscy żebracy
Hinduscy żebracy gimbusie, Jndianie żyją w Ameryce południowej.
Giorgio69 napisał/a:
Hinduscy żebracy gimbusie, Jndianie żyją w Ameryce południowej.
pl.wiktionary.org/wiki/indyjski
sjp.pl/indyjscy
To chyba norma wśród tych biedaczków dlatego nigdy nie rzuciłem im złamanego grosza, czas temu pod biedronką klęczała jakaś cyganka z córką, dla której zbierała na wózek bo była sparaliżowana, ta mała siedziała z boku na krześle prowizorycznym powyginana jak by ją prąd kopnął a jak baby jakieś sypnęły grosza to mała wstała z krzesła zaczęła plumkać coś po jakimś języku do tej klęczącej i wyjebała torpedę na zakupy do biedronki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów